RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS: Slut med gratis øl og vin til USA og Asien

Af Kenneth Karskov

Det er slut med gratis øl og vin på de lange flyvninger på Economy Class – eller “SAS Go” – når turen går til de amerikanske og asiatiske destinationer. Ændringer gælder fra 1. marts 2014.

SAS har tidligere skåret servicen på de billigste pladser ned til et minimum, men nu ryger også den gratis alkohol til maden. Tidligere har man kunnet nyde en øl eller vin til maden uden beregning – mens alle drikkevarer mellem måltiderne har kostet ekstra – men nu ryger også denne lille smule luksus.

SAS har i forvejen et skrabet Economy Class – SAS Go – produkt sammenlignet med andre Star Alliance selskaber, f.eks. Thai Airways, men nu bliver det altså yderligere en tand dårligere.

Med opkrævning af penge for øl og vin er de eneste gratis glæder fremover et glas vand, juice eller sodavand til maden. Efter madserveringen koster sodavand ekstra og kan købes fra en lille “kiosk” bagest i flyet.

Til sammenligning er al øl, sodavand, vin og alkohol gratis på de lange flyvninger hos Star Alliance partnere som Lufthansa, SWISS, Singapore Airlines og Thai Airways.