RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS: Slut med gratis øl og vin til USA og Asien

Af Kenneth Karskov

Det er slut med gratis øl og vin på de lange flyvninger på Economy Class – eller “SAS Go” – når turen går til de amerikanske og asiatiske destinationer. Ændringer gælder fra 1. marts 2014.

SAS har tidligere skåret servicen på de billigste pladser ned til et minimum, men nu ryger også den gratis alkohol til maden. Tidligere har man kunnet nyde en øl eller vin til maden uden beregning – mens alle drikkevarer mellem måltiderne har kostet ekstra – men nu ryger også denne lille smule luksus.

SAS har i forvejen et skrabet Economy Class – SAS Go – produkt sammenlignet med andre Star Alliance selskaber, f.eks. Thai Airways, men nu bliver det altså yderligere en tand dårligere.

Med opkrævning af penge for øl og vin er de eneste gratis glæder fremover et glas vand, juice eller sodavand til maden. Efter madserveringen koster sodavand ekstra og kan købes fra en lille “kiosk” bagest i flyet.

Til sammenligning er al øl, sodavand, vin og alkohol gratis på de lange flyvninger hos Star Alliance partnere som Lufthansa, SWISS, Singapore Airlines og Thai Airways.