RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Icelandair øger til Washington D.C.

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Washington D.C. får mere islandsk kærlighed. Icelandair ruten til helårsdestination med op til fem ugentlige afgange fra næste vinter.

Da Icelandair begyndte flyvninger til Washington D.C. i 2011 var tanken at ruten skulle lukke ned nogle få uger i i vintermånederne, for så at åbne igen om sommeren.

Til Washington året rundt

Den tankegang bliver nu lagt på hylden, og Icelandair gør Washington til selskabets syvende nordamerikanske helårsdestination. De øvrige er New York, Boston, Denver, Seattle i USA og Edmonton og Toronto i Canada.

Udover de nævnte byer flyver Icelandair til Orlando, Anchorage og Minneapolis/St. Paul i USA og Vancouver og Halifax i Canada, som alle har status af sæsonruter.

Icelandair er i det hele taget kommet godt i gang med 2014 og 1. kvartal viser en fremgang i passagertal på 11% i forhold til samme periode i 2013. Knap 400.000 valgte at rejse med Icelandair fra januar til marts 2014.