RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Icelandair øger til Washington D.C.

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Washington D.C. får mere islandsk kærlighed. Icelandair ruten til helårsdestination med op til fem ugentlige afgange fra næste vinter.

Da Icelandair begyndte flyvninger til Washington D.C. i 2011 var tanken at ruten skulle lukke ned nogle få uger i i vintermånederne, for så at åbne igen om sommeren.

Til Washington året rundt

Den tankegang bliver nu lagt på hylden, og Icelandair gør Washington til selskabets syvende nordamerikanske helårsdestination. De øvrige er New York, Boston, Denver, Seattle i USA og Edmonton og Toronto i Canada.

Udover de nævnte byer flyver Icelandair til Orlando, Anchorage og Minneapolis/St. Paul i USA og Vancouver og Halifax i Canada, som alle har status af sæsonruter.

Icelandair er i det hele taget kommet godt i gang med 2014 og 1. kvartal viser en fremgang i passagertal på 11% i forhold til samme periode i 2013. Knap 400.000 valgte at rejse med Icelandair fra januar til marts 2014.