RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Cathay Pacific udvider i Europa

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Cathay Pacific åbner ny rute til Europa. Denne gang er det Zürich, der får glæde af daglige flyvninger til Hong Kong med et af verdens bedste flyselskaber.

Den 29. marts 2015 letter første afgang med Cathay Pacific mellem Hong Kong og Zürich. Cathay Pacific vil benytte den store Boeing B777-300ER på ruten, som vil være indrettet med fire klasser ombord: First Class, Business Class, Premium Economy samt Economy.

Flere direkte ruter

Den nye rute følger op på åbningen af ruten mellem Hong Kong og Manchester, og markerer et endegyldt opgør med Cathay Pacifics hidtidige strategi om at betjene få store lufthavne – London, Frankfurt og Paris – med mange frekvenser.

Tanken var, at de rejsende hellere ville have mange frekvenser at vælge mellem, og derfor foretrak at flyve ind til de store hubs mod at have et rigt udbud af afgange på forskellige tidspunkter af dagen.

Virkeligheden anno 2014 er nok nærmere, at passagererne foretrækker direkte ruter frem for den lange tur via London, Frankfurt eller Paris. Derfor er Cathay Pacific i gang med en langsom udbredelse af rutenetværket og satser på flere europæiske lufthavne.

Cathay Pacific til København?

I den forbindelse er rygtet om en rute til København dukket op i flere omgang. Hong Kong er den destination fra København som flest passagerer rejser, men uden at lufthavnen har en direkte rute dertil.

Med dagens annoncering af Zürich som destination er det tydeligt, at der bliver kigget på nye destinationer i Cathays hovedkvarter i Hong Kong. Kilder i Cathay Pacific mener dog ikke, at vi kommer til at se en rute til København før tidligst i 2016.

Cathay Pacific hører hjemme i den pulserende millionby Hong Kong, og er bredt anerkendt som et af verdens bedste flyselskaber. Cathay Pacific er af Skytrax blevet tildelt fem stjerner for service og komfort ombord.