RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny Doha lufthavn slår dørene op

Fra d. 27. maj får passagerer med Qatar Airways glæde af Dohas nye lufthavn, Hamad International Airport (HIA). Den nye lufthavn, som ligger 4 km fra den gamle lufthavn, er i første omgang designet til at tage imod 30 millioner passagerer pr. år.

Hamad International Airports terminalbygning er 600.000 kvadratmeter stor med imponerende arkitektur, naturligt lysindfald og en stor mængde kunst skabt specielt til lufthavnen. Bygningen ligger ved Den Arabiske Golf, og arkitekturen er inspireret af havets rullende bølger.

Den energibesparende hovedterminal er lavet i et solresistentmateriale med fremspring, der giver skygge og beskytter mod solens varme og dermed minimerer energiforbruget.Bygningen er også udstyret med skærme, der justerer belysningen i henhold til det naturlige lys.

Hamad International Airport har 138 check-in skranker – 108 skranker til passagerer på Qatar Airways Economy Class og passagerer, der rejser med andre flyselskaber, 16 skranker til Qatar Airways Business Class og 14 skranker til passagerer på Qatar Airways First Class.