RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines introducerer Premium Economy

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Premium Economy fænomenet breder sig fortsat til flere og flere selskaber. Seneste i rækken til at indføre en kabine imellem Business Class og Ecobomy Class er velrenommerede Singapore Airlines.

Det femstjernede flyselskab har ellers længe fastholdt, at deres Economy Class var så god, at der ikke var plads i produktsortimentet til Premium Economy, men nu har Singapore Airlines skiftet standpunkt.

Singapore Airlines har ikke afsløret detaljer om mellemkabinen endnu, men typisk indeholder Premium Economy produktet en bredere stol, mere benplads, lidt bedre mad og en separat kabine placeret mellem Economy og Business Class.

Fra anden halvdel af 2015

Singapores Premium Economy kabine vil se dagens lys i anden halvdel af 2015 på selskabets Boeing 777-300ER og derefter på flåden af Airbus A380.

Singapore følger således i fodsporene på bl.a. Cathay Pacific, der traditionelt har været betragtet som Singapores konkurrent i Asien. I 2011 annoncerede Cathay Pacific efter lange overvejelser, at selskabet ville introducere Premium Economy.

Premium Economy har længe været i høj kurs blandt de europæiske flyselskaber, bl.a. hos SAS, British Airways, Virgin Atlantic, Air France og senest Lufthansa, og vinder nu også indpas i Asien.

Indtil videren er der dog ingen tegn på at mellemklassen finder vej til de arabiske selskaber. Således har hverken Qatar Airways, Emirates eller Etihad en separat kabine til de som ønsker lidt mere plads end på almindelig økonomiklasse, men som samtidig synes at Business Class er for dyrt.