RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Så er flyvningerne mellem London og USA er i gang

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian har taget hul på selskabets satsning på et af de hårdeste markeder overhovedet: Flyvninger mellem London og USA.

Det markerer samtidig, at Norwegian globale satsning for alvor er i gang, idet første fly fra London Gatwick til Los Angeles afgik onsdag, første flyvning til New York igår og første afgang fra London til Fort Lauderdale er i dag.

Næsten fyldte fly

Norwegian meddeler, at næsten alle de 291 sæder i selskabets 787 Dreamliner er booket på åbningsflyvningerne til Los Angeles, New York og Fort Lauderdale.

”Lanceringen af langdistanceruter fra London Gatwick er en vigtig del af Norwegians globale vækststrategi og om et par år står langdistanceruter fra Spanien for tur. Det transatlantiske marked har alt for længe været domineret af nogle få, store selskaber med dyre billetter og begrænset fleksibilitet,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

“Kjos you’re worth it”

Åbningen af ruten blev markeret med festivitas i lufthavnen inden afgang, bl.a. en kage med en variation af det gamle L’Oreal slogan, nemlig “Kjos you’re worth it” med henvisning til Norwegians direktør.

I 2013 lancerede Norwegian som den eneste lavprisaktør langdistanceruter mellem USA og Skandinavien og Asien og Skandinavien, og i år forventer Norwegian at flyve en million passagerer til og fra USA. Norwegian har i dag syv 787 Dreamlinere i drift og vil i 2018 have en flåde med i alt 17 Dreamliner fly.

Norwegian Kjos You're Worth It

“Kjos you’re worth it” står der på kagen med henvisning til Norwegians direktør, Bjørn Kjos