RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu også loungeadgang med Norwegian

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Passagererne på de dyre Premium pladser på Norwegian flyvninger til USA og Asien får nu også lounge adgang og bedre service ombord.

Rejser du med en Premium billet mellem Europa og USA/Asien, så får du loungeadgang i København i den ene ende og Bangkok og Los Angeles i den anden ende.

”Det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

De rejsende på Premium sæderne har fri bar til maden – som er inkluderet i billetprisen – men må betale for drikkevarer mellem måltiderne.

Norwegian har syv 787 Dreamliner med plads til 291 passagerer, heraf 32 Premium sæder, der er større og mere komfortable end almindelig økonomiklasse.