RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu også loungeadgang med Norwegian

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Passagererne på de dyre Premium pladser på Norwegian flyvninger til USA og Asien får nu også lounge adgang og bedre service ombord.

Rejser du med en Premium billet mellem Europa og USA/Asien, så får du loungeadgang i København i den ene ende og Bangkok og Los Angeles i den anden ende.

”Det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

De rejsende på Premium sæderne har fri bar til maden – som er inkluderet i billetprisen – men må betale for drikkevarer mellem måltiderne.

Norwegian har syv 787 Dreamliner med plads til 291 passagerer, heraf 32 Premium sæder, der er større og mere komfortable end almindelig økonomiklasse.