RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer Air China til CPH - hvad kan du forvente?

Af Kenneth Karskov // Det er en af de mere stille ruteåbninger, når Air China d. 30. maj lancerer en ny rute mellem Danmark og Kina. Nye oversøiske forbindelser bliver ellers fejret med stor ståhej, og det var da også en historie i mange medier, at Cathay Pac…

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

  • 1
  • 2
  • 3

AirAsia fly forsvundet

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En Airbus A320-200 fra flyselskabet AirAsia Indonesia er forsvundet under en flyvning fra Surabaya i Indonesien til Singapore.

Flyet fra AirAsia havde rutenummer QZ8501, og skulle være landet tidlig søndag morgen i Singapore.

Flyet blev leveret til AirAsia i oktober 2008, og havde akkumuleret cirka 23.000 flyvetimer i på 13.600 flyvninger.

Ombord på flyet var 155 passagerer – 137 voksne, 17 børn og 1 spædbarn – samt to piloter og fire besætningsmedlemmer, oplyser flyselskabet.