RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

AirAsia fly forsvundet

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En Airbus A320-200 fra flyselskabet AirAsia Indonesia er forsvundet under en flyvning fra Surabaya i Indonesien til Singapore.

Flyet fra AirAsia havde rutenummer QZ8501, og skulle være landet tidlig søndag morgen i Singapore.

Flyet blev leveret til AirAsia i oktober 2008, og havde akkumuleret cirka 23.000 flyvetimer i på 13.600 flyvninger.

Ombord på flyet var 155 passagerer – 137 voksne, 17 børn og 1 spædbarn – samt to piloter og fire besætningsmedlemmer, oplyser flyselskabet.