RSS

BREAKING NEWS

Emirates gør klar til A380 nummer 100

Af Kenneth Karskov // Verdens største operatør af dobbeltdækkerflyet A380 gør klar til at modtage fly nummer 100. Det sker fredag den 3. november 2017. Over 80 millioner passagerer har siddet på en af Emirates snart hundrede eksemplarer af verdens største …

Godt nyt for dansk turisme: Kinesisk flyselskab til København

Af Kenneth Karskov // Københavns Lufthavn kan se frem til at kunne tilføje et kinesisk flyselskab til porteføljen fra næste forår. Kina er et af verdens største markeder fra flytrafik, og den danske turistbranche higer efter flere kinesiske turister til la…

Indisk fly-topchef: Norden er interessant, men...

Af Kenneth Karskov // “Vi kan sagtens forestille os flere destinationer i Europa”, siger Guarang Shetty, en af de to øverstplacerede i det ambitiøse indiske flyselskab Jet Airways, til Flybranchen.dk. Jet Airways er Indiens næststørste flyselskab, kun over…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny lounge i Bruxelles

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En god belgisk øl og en tallerken med et par skiver lufttørret skinke samt lidt lækker ost. Sådan ser optakten til den korte tur hjem fra Bruxelles ud for passagerer på Business Class samt Star Alliance guldkortholdere.

“The Loft” er navnet på Brussels Airlines splinternye lounge på selskabets hjemmebane i Bruxelles lufthavn. Her har de indrettet 1.200 kvadratmeter i samarbejde med Belgiens førende brands og designere, og således bydes der på fire forskellige belgiske øl i baren  – Stella Artois, Hoegaarden, Leffe Brown and Leffe Blond – og Tintin kan naturligvis også spottes.

Loungen er inddelt i forskellige zoner: En til dig som gerne vil have en bid at spise inden afgange, en til dig der skal arbejde og en til dig som vil slappe af.

Spis, drik, hvil, arbejd

Vil du arbejde, så kan du gå ind på “kontoret”, hvor du kan sidde bag et skrivebord og arbejde frem til afgang. Vil du slappe af, så kan du lægge dig ind i en af de såkaldte Napboxes – små kabiner med madras, pude og tæppe – hvor du kan tage en lur. Vil du spise så kan du enten hænge i baren eller sætte dig ved et bord i restauranten.

Dertil kommer en række andre tiltag: Skabe hvor du kan låse dine ting inde, brusekabiner hvis du trænger til et bad efter en lang flyvetur og små båse hvor du kan “gemme” dig fra resten af loungen. Samt ikke mindst MASSER af stikkontakter til at oplade de uundværlige elektroniske gadgets.

Baren har både bobler og belgiske øl på fad, buffeten rummer med forskellige lækkerier, både varme og kolde, og du er velkommen til at låne tablet fyldt med film og serier og som samtidig holder dig up-to-date med dit fly.

Så tiden går hurtigt i The Loft. I snit tilbringer folk 74 minutter i loungen, viser tal fra flyselskabet, og The Loft er beregnet til alle passagererne på Brussels Airlines europæiske ruter.

The-Loft-Lounge-BRU-2The-Loft-Lounge-BRU-3

The-Loft-Lounge-BRU-4