RSS

BREAKING NEWS

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

Ny rekord: Aldrig før har SÅ mange rejst med Norwegian

Af Kenneth Karskov // Den 22. januar er det 25 år siden, at lavprisselskabet Norwegian blev skabt, og et kvart århundrede senere kan Norwegian kalde sig Nordens største flyselskab. Det er især de seneste år, at passagerudviklingen er gået stærkt, og nu kan…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny lounge i Bruxelles

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En god belgisk øl og en tallerken med et par skiver lufttørret skinke samt lidt lækker ost. Sådan ser optakten til den korte tur hjem fra Bruxelles ud for passagerer på Business Class samt Star Alliance guldkortholdere.

“The Loft” er navnet på Brussels Airlines splinternye lounge på selskabets hjemmebane i Bruxelles lufthavn. Her har de indrettet 1.200 kvadratmeter i samarbejde med Belgiens førende brands og designere, og således bydes der på fire forskellige belgiske øl i baren  – Stella Artois, Hoegaarden, Leffe Brown and Leffe Blond – og Tintin kan naturligvis også spottes.

Loungen er inddelt i forskellige zoner: En til dig som gerne vil have en bid at spise inden afgange, en til dig der skal arbejde og en til dig som vil slappe af.

Spis, drik, hvil, arbejd

Vil du arbejde, så kan du gå ind på “kontoret”, hvor du kan sidde bag et skrivebord og arbejde frem til afgang. Vil du slappe af, så kan du lægge dig ind i en af de såkaldte Napboxes – små kabiner med madras, pude og tæppe – hvor du kan tage en lur. Vil du spise så kan du enten hænge i baren eller sætte dig ved et bord i restauranten.

Dertil kommer en række andre tiltag: Skabe hvor du kan låse dine ting inde, brusekabiner hvis du trænger til et bad efter en lang flyvetur og små båse hvor du kan “gemme” dig fra resten af loungen. Samt ikke mindst MASSER af stikkontakter til at oplade de uundværlige elektroniske gadgets.

Baren har både bobler og belgiske øl på fad, buffeten rummer med forskellige lækkerier, både varme og kolde, og du er velkommen til at låne tablet fyldt med film og serier og som samtidig holder dig up-to-date med dit fly.

Så tiden går hurtigt i The Loft. I snit tilbringer folk 74 minutter i loungen, viser tal fra flyselskabet, og The Loft er beregnet til alle passagererne på Brussels Airlines europæiske ruter.

The-Loft-Lounge-BRU-2The-Loft-Lounge-BRU-3

The-Loft-Lounge-BRU-4