RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways får ENDELIG sin Airbus 350

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Så fik Qatar Airways endelig sin første af i alt 80 Airbus A350XWB. Med et par dages forsinkelse kunne flyet endelig lette fra Airbus fabrikkerne i Toulouse (billedet herover) og sætte kurs mod lufthavnen i Qatars hovedstad Doha.

Qatar Airways har bestilt i alt 80 eksemplarer af det nye Airbus fly, der er indrettet med Business Class og Economy Class. I forreste del af flyet står 36 Business Class sæder lig de stole, der også findes på flyet på ruten til og fra København (læs mere her: Test: Qatar Airways Business Class)

Economy Class sektionen på det nye Airbus A350 XWB rummer 247 sæder, der er opstillet i en 3-3-3 konfiguration. Sæderne er 18 tommer brede og hver passager har en 10.6” skærm.

Airbus A350 XWB (står for Xtra Wide Body) er det nyeste fra Airbus. Herunder kan du se, hvor flyfabrikken selv forklarer fordelene ved det nye fly. Tryk på billederne for at se dem i stort format.

avion

avion