RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways får ENDELIG sin Airbus 350

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Så fik Qatar Airways endelig sin første af i alt 80 Airbus A350XWB. Med et par dages forsinkelse kunne flyet endelig lette fra Airbus fabrikkerne i Toulouse (billedet herover) og sætte kurs mod lufthavnen i Qatars hovedstad Doha.

Qatar Airways har bestilt i alt 80 eksemplarer af det nye Airbus fly, der er indrettet med Business Class og Economy Class. I forreste del af flyet står 36 Business Class sæder lig de stole, der også findes på flyet på ruten til og fra København (læs mere her: Test: Qatar Airways Business Class)

Economy Class sektionen på det nye Airbus A350 XWB rummer 247 sæder, der er opstillet i en 3-3-3 konfiguration. Sæderne er 18 tommer brede og hver passager har en 10.6” skærm.

Airbus A350 XWB (står for Xtra Wide Body) er det nyeste fra Airbus. Herunder kan du se, hvor flyfabrikken selv forklarer fordelene ved det nye fly. Tryk på billederne for at se dem i stort format.

avion

avion