RSS

BREAKING NEWS

Nu kommer første Norwegian-rute til Canada

Af Kenneth Karskov // Norwegian spreder endnu engang vingerne, og sætter en nål mere i rutekortet med dagens annoncering af en rute til Canada. Det norske lavprisselskab vil flyve dagligt fra Dublin i Irland til Toronto i Canada fra marts næste år. Dog vil…

Icelandair lancerer fly i 100-års bemaling

Af Kenneth Karskov // Icelandair har løftet sløret for endnu en bemærkelsesværdig udsmykning af selskabets fly. Islændingene har tidligere lavet det smukke nordlys-fly, Hekla Aurora, og nu maler Icelandair en af selskabets Boeing 757-300 maskiner i farverne f…

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

  • 1
  • 2
  • 3

Se Icelandairs flotte nordlys-fly i København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Nordlys er et naturfænomen med tiltrækningskræft udover det sædvanlige, og nu sætter Icelandair fokus på fænomenet og pryder et af selskabets fly med nordlys – både udvendigt og indvendigt.

Det drejer sig om et af Icelandsairs Boeing 757 fly, der er malet i nordlysets farver. I selve kabinen sørger et helt unikt nordlysshow for at passagererne får fornemmelsen af dette særlige naturfænomen, og også flyets navn er også nyt: Hekla Aurora.

Både indvendigt og udvendigt

Hekla Aurora flyver på alle Icelandairs ruter i både Europa og Nordamerika, så der er chance for at møde flyet på alle Icelandairs destinationer. Flyet lander i København d. 13. februar klokken 12 og flyver retur til Reykjavik samme dag kl. 13:20.

Følg med i hvor nordlyset flyet flyver her: www.icelandair.dk/hekla-aurora

Den ægte vare – Aurora Borealis – kan opleves fra september til april i Island, hvor nordlysene med de mange flotte farver, danser hen over den arktiske nattehimmel.

Island er et af de bedste steder på den nordlige halvkugle at opleve dette betagende fænomen, og en billet med Icelandair til af selskabets 14 destinationer i Nordamerika kan kombineres med et ophold i Island i op til syv dage uden ekstra billetomkostninger.

hekla-aurora-kabine