RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

Se Icelandairs flotte nordlys-fly i København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Nordlys er et naturfænomen med tiltrækningskræft udover det sædvanlige, og nu sætter Icelandair fokus på fænomenet og pryder et af selskabets fly med nordlys – både udvendigt og indvendigt.

Det drejer sig om et af Icelandsairs Boeing 757 fly, der er malet i nordlysets farver. I selve kabinen sørger et helt unikt nordlysshow for at passagererne får fornemmelsen af dette særlige naturfænomen, og også flyets navn er også nyt: Hekla Aurora.

Både indvendigt og udvendigt

Hekla Aurora flyver på alle Icelandairs ruter i både Europa og Nordamerika, så der er chance for at møde flyet på alle Icelandairs destinationer. Flyet lander i København d. 13. februar klokken 12 og flyver retur til Reykjavik samme dag kl. 13:20.

Følg med i hvor nordlyset flyet flyver her: www.icelandair.dk/hekla-aurora

Den ægte vare – Aurora Borealis – kan opleves fra september til april i Island, hvor nordlysene med de mange flotte farver, danser hen over den arktiske nattehimmel.

Island er et af de bedste steder på den nordlige halvkugle at opleve dette betagende fænomen, og en billet med Icelandair til af selskabets 14 destinationer i Nordamerika kan kombineres med et ophold i Island i op til syv dage uden ekstra billetomkostninger.

hekla-aurora-kabine