Efter 28 dage: Esbjerg ruten lukker

Af Kenneth Karskov
Efter bare 28 dage er det slut med ruten mellem København og Esbjerg. Den 30. marts lukker Es-Air den nyåbnede indenrigsrute ned. Det tog adskillige års benarbejde at få ruten sat i søen, og stoltheden ville ingen ende tage, da flyselskabet kunne fragte de første passagerer mellem København og Esbjerg d. 2. marts. Alligevel viser det sig, at flyselskabet har været for optimistisk i sine beregninger. I dag dukker følgende meddelelse op på selskabets hjemmeside:
Es-Air A/S stopper flyvningen fra og med mandag den 30. marts 2015. Til og med søndag den 29. marts flyves normalt. Alle forudbetalte bookinger bliver automatisk refunderet. Vi beklager ulejligheden
ES-air A/S blev stiftet i efteråret 2014 af seks virksomheder i Esbjerg og omegn med det formål at etablere en ruten mellem Esbjerg og København. Sidste år var SUN-AIR tæt på at åbne mellem Esbjerg og København, men trak sig i sidste øjeblik. Med Es-Airs hurtige exit fra ruten vil der med stor sandsynlighed være sat endeligt punktum for drømmene om indenrigsflyvning til Esbjerg.


Posted

in

by