RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Strejken i Norwegian er slut

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Strejken blandt de skandinaviske piloter i Norwegian er slut. Lavprisselskabet og piloterne fandt endelig fælles fodslag efter 11 døgn med strejke og landede en aftale.

”Jeg er meget lettet over, at pilotstrejken nu er afblæst, og vores passager endelig kan føle sig sikre på, at vores fly snart vil afgå som normalt. Jeg er meget taknemmelig for den tålmodighed og støtte, vi har fået fra vores publikum,” siger Bjørn Kjos administrerende direktør i Norwegian Air Shuttle.

Norwegian meddeler, at det vil tage tid at komme tilbage i normal drift, og onsdag d. 11. marts vil mange af passagerer derfor blive berørt af eftervirkningerne af strejken. Det skyldes at hverken fly eller personale er i position i forhold til onsdagens trafik.

De fleste Norwegian ruter mellem Skandinavien og Spanien og mellem Skandinavien og London, går som normalt. Det samme gælder ruterne mellem Skandinavien og USA samt Skandinavien og Thailand.