RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

Strejken i Norwegian er slut

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Strejken blandt de skandinaviske piloter i Norwegian er slut. Lavprisselskabet og piloterne fandt endelig fælles fodslag efter 11 døgn med strejke og landede en aftale.

”Jeg er meget lettet over, at pilotstrejken nu er afblæst, og vores passager endelig kan føle sig sikre på, at vores fly snart vil afgå som normalt. Jeg er meget taknemmelig for den tålmodighed og støtte, vi har fået fra vores publikum,” siger Bjørn Kjos administrerende direktør i Norwegian Air Shuttle.

Norwegian meddeler, at det vil tage tid at komme tilbage i normal drift, og onsdag d. 11. marts vil mange af passagerer derfor blive berørt af eftervirkningerne af strejken. Det skyldes at hverken fly eller personale er i position i forhold til onsdagens trafik.

De fleste Norwegian ruter mellem Skandinavien og Spanien og mellem Skandinavien og London, går som normalt. Det samme gælder ruterne mellem Skandinavien og USA samt Skandinavien og Thailand.