RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Air Lituanica lukker

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det fik kun knap to års levetid. Det litauiske flyselskab Air LItuanica har indstillet alle flyvninger og dermed er det slut med selskabets ruter fra Litauens hovedstad Vilnius til bl.a. Bruxelles, Paris, Berlin og Billund.

Nyheden har fået det lettiske flyselskab airBaltic til at annoncerer øjeblikkelig åbning af nye direkte ruter fra Vilnius til Bruxelles, Berlin, Paris, Stockholm, Warszawa, Helsinki i tillæg til de eksisterende ruter: Vilnius-Amsterdam og Vilnius-Riga.

Samtidig tilbyder airBaltic at hjælpe passagerer, som måtte være berørt af Air Lituanicas lukning. Alle passagerer med Air Lituanica-billetter kan via airBaltic’s callcenter booke ekstra billige billetter med airBaltic.

“Hjemmemarkedet for airBaltic er Letland, Litauen og Estland. Vi vil konsolidere og styrke vores service på hjemmemarkedet ved at tilbyde flere direkte flyvninger. Vi offentliggør de første direkte ruter fra Vilnius til Vest- og Nordeuropa i dag og vil løbende evaluere yderligere ruter”, siger Martin Gauss, adm. direktør for airBaltic.

Udover det lettiske flyselskab airBaltic har også det estiske selskab Estonian Air en betydelig trafik fra Baltikum til Europa.