RSS

BREAKING NEWS

Ny Baltikum-rute til København

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Nordica vil åbne en ny rute til Københavns Lufthavn. Selskabet er ikke nyt på disse breddegrader, for i forvejen har Nordica en rute fra København til Groningen i Holland og dets datterselskab udfører en række flyvninger for…

Norsk flyselskab åbner ny rute til Billund

Af Kenneth Karskov // Norges regionale flyselskab, Widerøe, åbner ny rute fra Billund. Tre gange om ugen vil selskabet sende et fly fra Bergen til Billund. Turen tager blot 1 time og 20 minutter. ”Vi er rigtig glade for Widerøes udmelding i dag. Vi ved, at…

København og Billund får femstjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov // For første gang får et europæisk flyselskab fem stjerner af Skytrax og dermed kan både København og Billund prale af at lægge asfalt og lufthavn til et fem-stjernet flyselskab. Det er nemlig det hæderkronede tyske flyselskab Lufthansa…

  • 1
  • 2
  • 3

Air Lituanica lukker

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det fik kun knap to års levetid. Det litauiske flyselskab Air LItuanica har indstillet alle flyvninger og dermed er det slut med selskabets ruter fra Litauens hovedstad Vilnius til bl.a. Bruxelles, Paris, Berlin og Billund.

Nyheden har fået det lettiske flyselskab airBaltic til at annoncerer øjeblikkelig åbning af nye direkte ruter fra Vilnius til Bruxelles, Berlin, Paris, Stockholm, Warszawa, Helsinki i tillæg til de eksisterende ruter: Vilnius-Amsterdam og Vilnius-Riga.

Samtidig tilbyder airBaltic at hjælpe passagerer, som måtte være berørt af Air Lituanicas lukning. Alle passagerer med Air Lituanica-billetter kan via airBaltic’s callcenter booke ekstra billige billetter med airBaltic.

“Hjemmemarkedet for airBaltic er Letland, Litauen og Estland. Vi vil konsolidere og styrke vores service på hjemmemarkedet ved at tilbyde flere direkte flyvninger. Vi offentliggør de første direkte ruter fra Vilnius til Vest- og Nordeuropa i dag og vil løbende evaluere yderligere ruter”, siger Martin Gauss, adm. direktør for airBaltic.

Udover det lettiske flyselskab airBaltic har også det estiske selskab Estonian Air en betydelig trafik fra Baltikum til Europa.