RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines opruster: Dagligt til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines – et af verdens blot syv fem-stjernede flyselskaber – skruer op for antallet af afgange til København. Fra de nuværende fem om ugen, går selskabet op til daglige afgange til Singapore.

Singapore Airlines melder sig dermed ind i kampen om de flyrejsende, hvor især Emirates og Qatar Airways har været aggressive. På de to mellemøstlige selskabers fly sidder mange rejsende der skal videre til Asien – og til mange af de samme destinationer Singapore Airlines også flyver til.

“Vi er ikke i det vi kalder “the numbers and seats game”, forklarer Allan Hoffery, og hentyder til våbenkapløbet mellem de to store mellemøstlige selskaber.

Qatar Airways planlægger to daglige afgange med Dreamliner til København, og Emirates vil fra december sende verdens største passagerfly, Airbus A380, til den danske hovedstad.

Alligevel ønsker selskabet dog at forsvare sin position, og fra Singapore Airlines kontoret i København, at Danmark får glæde af de nye Airbus A350WWB, som Singapore står til at sætte i rutetrafik i 2016. De nye fly skal afløse Boeing 777-200 modellerne, der bruges til og fra København, og derved opstår der nye muligheder for de rejsende, blandt andet den nye kabine mellem Business Class og økonomiklassen.

“Premium Economy ‘rulles ud’ i disse måneder på vores B777-300ER, Airbus A380 og på alle de nye fly der leveres fremover. Det er et produkt vi meget gerne vil have på København”, siger Allan Hoffery.

Der er dog ingen fast leveringsdato på de nye fly, og der er heller ikke nogen dato for, hvornår Singapore Airlines starter med daglige flyvninger.

“Vi har en joint-venture med SAS på København-Singapore ruten, så det er en beslutning der tages i fællesskab, og derfor derfor ingen dato på endnu”, forklarer han.