RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines opruster: Dagligt til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines – et af verdens blot syv fem-stjernede flyselskaber – skruer op for antallet af afgange til København. Fra de nuværende fem om ugen, går selskabet op til daglige afgange til Singapore.

Singapore Airlines melder sig dermed ind i kampen om de flyrejsende, hvor især Emirates og Qatar Airways har været aggressive. På de to mellemøstlige selskabers fly sidder mange rejsende der skal videre til Asien – og til mange af de samme destinationer Singapore Airlines også flyver til.

“Vi er ikke i det vi kalder “the numbers and seats game”, forklarer Allan Hoffery, og hentyder til våbenkapløbet mellem de to store mellemøstlige selskaber.

Qatar Airways planlægger to daglige afgange med Dreamliner til København, og Emirates vil fra december sende verdens største passagerfly, Airbus A380, til den danske hovedstad.

Alligevel ønsker selskabet dog at forsvare sin position, og fra Singapore Airlines kontoret i København, at Danmark får glæde af de nye Airbus A350WWB, som Singapore står til at sætte i rutetrafik i 2016. De nye fly skal afløse Boeing 777-200 modellerne, der bruges til og fra København, og derved opstår der nye muligheder for de rejsende, blandt andet den nye kabine mellem Business Class og økonomiklassen.

“Premium Economy ‘rulles ud’ i disse måneder på vores B777-300ER, Airbus A380 og på alle de nye fly der leveres fremover. Det er et produkt vi meget gerne vil have på København”, siger Allan Hoffery.

Der er dog ingen fast leveringsdato på de nye fly, og der er heller ikke nogen dato for, hvornår Singapore Airlines starter med daglige flyvninger.

“Vi har en joint-venture med SAS på København-Singapore ruten, så det er en beslutning der tages i fællesskab, og derfor derfor ingen dato på endnu”, forklarer han.