RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways åbner ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Qatar Airways vil i løbet af det næste halvandet år ekspandere med 14 nye destinationer spredt over fire kontinenter.

Det gælder blandt andet ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand samt introduktion af verdens længste flyrute mellem Doha og Auckland i New Zealand.

“Vores nye destinationer er steder, som vi formoder, vores kunder vil finde attraktive, og her ser vi muligheden for at give den bedste service til en god pris. Vi ser frem til at kunne udvide vores netværk yderligere og byde nye passagerer velkommen ombord på Qatar Airways”, siger Group CEO for Qatar Airways, Akbar Al Baker.

For danske rejsende er det især de nye destinationer i Thailand, som er interessante. I forvejen flyver Qatar Airways til både Phuket og Bangkok med gode forbindelser fra København, og fra december indvies ruten mellem Doha og Chiang Mai med tre afgange pr. uge samt ruten til Krabi med fire afgange pr. uge.

Samtidig annoncerede flyselskabet åbning af en rute til Helsinki i Finland. Den vil supplere selskabets eksisterende ruter til Norden i form af København, Oslo og Stockholm.

Qatar Airways åbner også ruter til en række afrikanske destinationer: Windhoek i Namibia, Douala i Cameroun, Libreville i Gabon, Lusaka i Zambia og Marrakech i Marokko. Dertil kommer Pisa i Italien, Skopje i Makedonien og Nice i Frankrig.