RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways åbner ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Qatar Airways vil i løbet af det næste halvandet år ekspandere med 14 nye destinationer spredt over fire kontinenter.

Det gælder blandt andet ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand samt introduktion af verdens længste flyrute mellem Doha og Auckland i New Zealand.

“Vores nye destinationer er steder, som vi formoder, vores kunder vil finde attraktive, og her ser vi muligheden for at give den bedste service til en god pris. Vi ser frem til at kunne udvide vores netværk yderligere og byde nye passagerer velkommen ombord på Qatar Airways”, siger Group CEO for Qatar Airways, Akbar Al Baker.

For danske rejsende er det især de nye destinationer i Thailand, som er interessante. I forvejen flyver Qatar Airways til både Phuket og Bangkok med gode forbindelser fra København, og fra december indvies ruten mellem Doha og Chiang Mai med tre afgange pr. uge samt ruten til Krabi med fire afgange pr. uge.

Samtidig annoncerede flyselskabet åbning af en rute til Helsinki i Finland. Den vil supplere selskabets eksisterende ruter til Norden i form af København, Oslo og Stockholm.

Qatar Airways åbner også ruter til en række afrikanske destinationer: Windhoek i Namibia, Douala i Cameroun, Libreville i Gabon, Lusaka i Zambia og Marrakech i Marokko. Dertil kommer Pisa i Italien, Skopje i Makedonien og Nice i Frankrig.