RSS

BREAKING NEWS

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov // Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet …

Ny rekord: Aldrig før har SÅ mange rejst med Norwegian

Af Kenneth Karskov // Den 22. januar er det 25 år siden, at lavprisselskabet Norwegian blev skabt, og et kvart århundrede senere kan Norwegian kalde sig Nordens største flyselskab. Det er især de seneste år, at passagerudviklingen er gået stærkt, og nu kan…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines får sin første A350

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det er ni år siden, at Singapore Airlines underskrev kontrakten på i alt 67 eksemplarer af Airbus’ seneste model. I dag modtager flyselsekabet så endelig sin første Airbus A350-900 fra Airbus fabrikken i Toulouse.

“A350-flyet vil være en game-changer for os, da det giver mulighed for flere non-stop langdistanceflyvninger, som vil hjælpe os med at øge vores rutenetværk, konkurrenceevne og videreudvikle Singapore som hub,“ sagde øverste chef i Singapore Airlines, Goh Choon Phong ved præsentationen.

Det har tidligere været fremme, at det lokale Singapore Airlines kontor i København har et stort ønske om at få den nye flytype til Danmark, men maskinen skal i første omgang bruges på ruten mellem Amsterdam og Singapore fra d. 9. maj (som SQ324 og SQ323), og efterfølgende indsættes den på ruten til Düsseldorf.

Det betyder, at selvom Københavnerne ikke kommer til at se det nye fly, så vil danske turister og forretningsfolk alligevel snart få muligheden for at prøve en tur med den nye maskine. Rejsende fra Billund bruger nemlig ofte Amsterdam til at skifte fly i, når turen går med Singapore Airlines til Asien.

“Ud over den nyeste teknologi, som følger med det nye fly, vil vores kunder nyde vores nyeste generation af in-flight kabineprodukter på A350-900. Det omfatter vores prisbelønnede Business Class, Premium Economy Class og Economy Class, samt vores avancerede in-flight entertainment system, Krisworld”, tilføjer topchefen.

Det nye A350-900 Singapore Airlines fly vil bestå af 253 sæder fordelt på tre klasser, 42 på Business Class, 24 på Premium Economy Class og 187 på økonomiklasse.

Fra 2018 vil den ekstra langtrækkende variant af A350, kaldet A350-900ULR, blive tilføjet Singapore Airlines’ flåde. Flyene vil blive benyttet på relanceringen af verdens længste non-stop flyvning mellem Singapore og New York.

Første flyselskab med den nye flytype var Qatar Airways, der har bestilt 80 fly af denne type. Første europæiske flyselskab med A350 i flåden er Finnair, der bruger maskinerne på ruterne til Beijing, Shanghai og Bangkok.