RSS

BREAKING NEWS

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov // Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai. 1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til …

Uha…! Dårligt nyt for dig, der skal med Qatar Airways til vinter

Af Kenneth Karskov // Der er dårligt nyt for dig, som skal rejse med Qatar Airways fra København i løbet af vintersæsonen 2018/2019. Qatar Airways bytter nemlig flytype, og selvom det betyder flere sæder i markedet, så sker det på bekostning af komforten o…

  • 1
  • 2
  • 3

Skytrax: Aeroflot i samme liga som Emirates

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det kan komme som en overraskelse, men den er god nok: Skytrax placerer det russiske flyselskab i samme liga som Emirates.

Skytrax giver mellem 1 og 5 stjerner til alverdens flyselskaber, og hidtil har Aeroflot ligget på samme niveau som SAS, Norwegian og easyJet med tre stjerner.

Nu mener Skytrax imidlertid, at russerne har forbedret sig så meget, at selskabet fortjener fire stjerner, og og dermed kommer det russiske flyselskab i klub med bl.a. Emirates, Thai Airways og Lufthansa.

De fire stjerner er tildelt Aeroflot på baggrund af detaljerede vurderinger af de forskellige klasser ombord samt oplevelsen i lufthavnen.

Aeroflots Economy Class får således 3,5 stjerne for sædet, fire stjerner for kvaliteten af maden, to stjerner for udvalget af aviser og magasiner ombord og fire stjerner til personalet på økonomiklassen.

For mange danskere har netop maden og personalet på Aeroflots fly været to af de store turn-offs ved at flyve via Moskva. Priserne har ofte været det bedste argument for at købe en billet med Aeroflot.

Flyselskabet har dog gennemgået en drastiske forandringer i løbet af de senere år. Flåden er fornyet, personalet er opkvalificeret og der er blevet investeret massivt i produktet ombord – både maden og underholdningen.

Maden ombord har fået et kraftigt løft, noterer Skytrax sig, og portionerne er generøse og kvaliteten er løftet. På alle Aeroflots Boeing 777 og Airbus 330 har passagererne personlige skærme, som er fyldt med både russiske og internationale film, og en stor del af flåden har også wifi.

Aeroflot angiver selv, at selskabet har verdens yngste flyflåde med en gennemsnitsalder på blot 4,2 år.


Kilde: http://www.airlinequality.com/news/aeroflot-awarded-4star-rating/