RSS

BREAKING NEWS

SAS åbner Hongkong-København

Af Kenneth Karskov // Det er lidt af en overraskelse, at SAS vælger at flytte Hongkong-ruten fra Stockholm til København i forbindelsen med vinterprogrammet 2018. Det betyder, at København fra d. 28. oktober vil få fem ugentlige afgange til Hongkong med SAS. …

Flyv CO2-neutralt til Folkemødet

Af Kenneth Karskov // Når det årlige Folkemøde i dag starter på Bornholm, så er det samlingssted for beslutningstagere, lobbyister, brancheorganisationer og alle andre som er interesseret i samfundsforhold. Blandt disse passagerer findes også en række menn…

Nu kommer ENDNU en rute til Jordan

Af Kenneth Karskov // Først åbnede Norwegian en rute til hovedstaden Amman i Jordan, så kom Royal Jordanian med en rute til samme destination, og nu annoncerer Norwegian så en rute til den jordanske badeby Aqaba. "Aqaba er en spændende udvidelse af vores J…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS har taget hul på Miami ruten

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Første SAS fly er både lettet og landet i Miami, og dermed er der direkte forbindelse fra både Oslo og København til den mest folkerige by i det sydlige Florida. Ifølge flyselskabet har de rejsende taget rigtigt godt i mod den nye rute.

I Københavns Lufthavn blev passagererne på den første flyver til Miami budt på amerikanske pandekager og mocktails, og der blev klippet en obligatorisk snor inden afrejse. Ikke som normalt en rød snor, men naturligvis en SAS-blå snor.

“Vi har set meget frem til åbningen af ruterne til Miami. Vores passagerer har allerede taget godt imod ruterne og stort set begge fly er fyldte,” siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

SAS flyver fra København til Miami tre gange om ugen – mandag, torsdag og lørdag – og de øvrige fire dage går flyet fra Oslo til Miami. SK953 fra København til Miami afgår om morgen kl. 9.35 og lander i Miami kl. 13:50. Returflyvningen til København afgår kl. 15:50 fra Miami og har ankomst i Kastrup kl. 7:10 dagen efter.

SAS vil flyve året rundt til Miami og benytter en Airbus A330-300 på ruten, som er indrettet med selskabets splinternye kabiner. Det betyder bl.a. skærm i alle sæder, som kan starte og stoppe film, musik og spil efter behag.

Desuden er der trådløst internet ombord, hvilket koster ekstra for passagererne i SAS Go (Economy Class), men er gratis for passagererne på SAS Business (Business Class).

Flyvetiden til Miami er lige over ti timer og priserne for en returflyvninger starter lige nu ved kr. 3.999,- inklusive 1 stykke bagage á 23 kg, mad og drikke ombord samt gratis sædevalg ved check-in 22 timer før afgang.