RSS

BREAKING NEWS

Emirates forlænger med Arsenal

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Emirates forlænger sponsoratet med Arsenal Football Club indtil 2024. Prisen er ikke offentliggjort, men Arsenal har meldt ud, at det er klubbens største sponsoraftale til dato, og én af de største i fodboldhistorien. Em…

Rekordmange oversøiske ruter

Af Kenneth Karskov // Finnair kan i 2018 prale af rekordmange oversøiske flyvninger fra Helsinki - faktisk hele 27 af slagsen. Ruterne går til steder i Asien, Nord- og Centralamerika samt Mellemøsten. Asien er suverænt den største destination for Finnairs …

Lufthansa siger farvel til det gule haleror

Af Kenneth Karskov // Lufthansa siger farvel til den gule trane på haleroret, og opdaterer selskabets ikoniske design.  Det er første gang i næsten 30 år, at det tyske flyselskab piller ved det ikoniske blå-gule haleror, og dermed et af flybranchens mest kend…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair vinder priser i Kina

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Asien har længe været fokus for Finnairs oversøiske satsning og især Kina er vigtig i den strategi. Derfor glæder finnerne sig ekstra over, at selskabet netop har vundet to priser i Kina: Bedste flyselskab på Business Class (læs anmeldelse af ruten Helsinki- Beijing på den nye Airbus A350 med Finnair her) og for bedste mad på flyet.

”Vi er vældig stolte over den anerkendelse, der er i at få sådan en pris. Det viser, at vi gør det godt på det kinesiske marked, og vi vil fortsætte med at forbedre vores service yderligere for at sikre en god fly-oplevelse for alle vores kunder,” siger Robert Öhrnberg, der nu er general manager på det kinesiske marked for Finnair.

Prisen for årets bedste Business Class fik Finnair ved Best Travel Awards showet, mens den anden pris kom i forbindelse med den årlige messe for rejsemedier i Kina. Her blev maden ombord på selskabets splinternye Airbus A350 hædret. Både finske og kinesiske stjernekokke har bidraget med opskrifter til flyveturen

”Man kan ikke overvurdere oplevelsen ved at få god mad, og med Finnairs samarbejde med førende internationale kokke understreger vores værdier om kvalitet, kreativitet, friskhed og hårdt arbejde,” erklærer Maarit Keränen, chef for Inflight Service i Finnair.

Finnair slår sig på at være den hurtigste vej til Asien, fordi ruten for alle europæiske flyselskaber til Kina flyver henover Skandinavien, videre op over Finland og igennem russisk luftrum. Således er Helsinki ikke en omvej, men ligger naturligt på ruten til destinationer i Kina, Japan og Korea.

Finnair flyver til både de store destinationer i Kina som Beijing, Shanghai og Hong Kong, mens også til mindre kendte byer som Chongqing, Guangzhou og Xi’an.