RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Dette SKAL du vide inden du booker airberlin

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

EU kommissionen har godkendt lånet fra den tyske stat til flyselskabet airberlin, der trådte i betalingsstandsning d. 15. august.

Det betyder, at airberlin kan fortsætte driften i yderligere en periode, og selskabets flyvninger vil således dukke op, når du søger efter billige flybilletter. Det er dog ikke uden risiko at booke ferien eller forretningsrejsen med airberlin.

airberlin måtte træde i betalingsstandsning, da storaktionæren Etihad trak det økonomiske tæppe væk under selskabet. Analytikere forventer, at det lån, som EU kommissionen nu har godkendt, vil kunne holde airberlin flyvende til november.

Således er konsekvensen af den nuværende betalingsstandsning ikke, at selskabets fly står på jorden og passagererne er strandet. Tværtimod flyver airberlin fortsat, ligesom det er muligt at booke fremtidige rejser med selskabet.

Hvis du vælger at booke med airberlin på nuværende tidspunkt, skal du være klar over, at det ikke er muligt at få refunderet billetter eller tilbagebetalt skatter/afgifter, mens selskabet er i betalingsstandsning.

airberlin er heller ikke i stand til at udbetale kompensation ved f.eks. forsinkelser eller skade på bagage, og i værste fald vil din billet være tabt, hvis betalingsstandsningen ender i en konkurs.

airberlins bonusprogram Topbonus er også ramt af betalingsstandsning, mens selskabets østrigske arm, NIKI, er ikke det. Dette selskab blev stiftet af den tidligere racerkører Niki Lauda, siden solgt til airberlin, men efterfølgende skilt ud fra hovedforretningen.