RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu vil du elske briterne for… maden!

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Sig Storbritanien og mad i samme sætning, og alle er klar over problemet. På trods af, at engelske kokke som Jamie Oliver og Gordon Ramsay har domineret alverdens tv-skærme, og at restauranten The Fat Duck tilhører den absolutte verdenselite, så er det svært at finde et sted på jorden med dårligere kulinarisk ry end netop de britiske øer.

Nu vil British Airways ryste sig fri af det hjemlandets dårlige image og investere store summer i forplejningen ombord. Det skal ske i samarbejde med cateringselskabet DO&CO, som har været med til at gøre Turkish Airlines til Europas bedste flyselskab seks år i træk og givet Austrian Airlines et ry for fabelagtig forplejning.

British Airways henter i første omgang hjælp fra DO&CO til at løfte maden på Club World (Business Class). DO&CO har et princip om, at alt er håndlavet samt er lavet af passionerede mennesker, så faktisk kalder cateringselskabet slet ikke deres retter for “mad” – men derimod “Gourmet Entertainment”.

Dermed rammer de hovedet på sømmet, for et godt måltid er med til at få tiden til at gå hurtigere på en lang flyvning. Maden er, sammen med film, internet og musik , en del af underholdningen ombord.

Det nye madkoncept skal være “restaurant lignende”, og bliver indført fra denne måned på flyene mellem London Heathrow og New York. Herefter vil konceptet blive rullet ud på flyselskabets øvrige oversøiske ruter i løbet det kommende år.

Samtidig med at maden får et løft, bliver der også lagt ekstra kræfter i komforten. Nye madrasser, hovedpuder og tæpper skal gøre det mere behageligt at sove ombord på flyet.

British Airways flyver flere gange dagligt fra København og Billund til London Heathrow. Fra Europas største lufthavn flyver selskabet til en lang række destinationer i Asien, Afrika, Australien, Mellemøsten, Sydamerika og Nordamerika.

Især er British Airways gode på ruter til USA, og når den nyeste USA-rute til Nashville åbner d. 4. maj, kommer selskabet op på 26 rejsemål i Amerikas Forenede Stater.

British Airways vil servere bedre mad fra denne måned (Foto: Nick Morrish/British Airways)