RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Ryanair aflyser 2000 fly: Disse danske ruter er ramt

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Op til 50 Ryanair flyvninger om dagen vil bliver aflyst over de næste seks uger. Lavprisselskabet er i problemer og må aflyse over 2000 afgange den næste halvanden måned.

Tilsyneladende er det et efterslæb med ikke-afholdt ferie, som nu tvinger Ryanair i knæ. Topchefen Michael O’Leary understreger, at det kun er 2% af selskabets afgange, som bliver påvirket af ferie-kaosset, men det betyder samtidig at op mod 400.000 passagerer vil blive ramt af aflysninger.

Danske passagerer fra København, Billund, Aalborg og Aarhus har allerede være udsat for aflysninger, og flere afgange til danske lufthavne vil blive aflyst i de kommende uger.

Ved aflysning giver EU-forordningen flypassagerer ret til enten 1) tilbagebetaling af købesummen 2) ombooking til næste ledige afgang eller 3) ombooking til et senere tidspunkt. Flyselskabet er forpligtet til at betale hotel, hvis du bliver tvunget til at overnatte samt transport til hotellet. Dernæst kan det komme på tale, at flyselskabet skal udbetale kompensation.

På Ryanairs hjemmeside er offentliggjort lister med de berørte afgange. Fra danske lufthavne drejer det sig om følgende flyvninger i denne uge:

Onsdag d. 20. september
FR 201 Bruxelles – Charleroi
FR 200 København – Bruxelles Charleroi

Torsdag 21. september
FR 5172 London Stansted – Billund
FR 5173 Billund – London Stansted

Fredag 22. september
FR 0201 Bruxelles Charleroi – København
FR 0200 København – Bruxelles Charleroi
FR 7382 London Stansted – København
FR 7381 København – London Stansted

Lørdag 23. september
FR 1251 London Stansted – Aalborg
FR 1251 Aalborg – London Stansted

Søndag 24. september
FR 2676 Bologna – København
FR 2677 København – Bologna

Kilde: https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7