RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Se listen: SAS åbner 5 ny ruter fra København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

SAS åbner 5 nye ruter fra København. Det sker i forbindelse med flyselskabets  sommerprogram 2018, som selskabet tager hul på d. 24. marts næste år.

Fra Københavns Lufthavn vil der være direkte SAS-flyvninger til Mellemøstens Paris, Beirut i Libanon, Middelhavsbyen Toulon i Frankrig, hovedstaden Sarajevo i Bosnien, smukke Lissabon i Portugal og havnebyen Genova i det nordlige Italien fra næste forår.

“Det er rigtig mange – og ikke mindst spændende destinationer – vi tilbyder vores kunder, når de skal ud at rejse til sommer. Vi oplever flere og flere ferierejsende hos SAS, og nu giver vi vores kunder mulighed for at flyve direkte til Libanon, Portugal og Italien fra København, siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS.

I tillæg til de nye ruter, så kommer Gazipaza i Tyrkiet tilbage næste sommer, og samtidig skruer SAS også op for antallet af flyvninger til Zürich i Schweiz, Rom i Italien samt på ruten til Aarhus.

SAS tilbyder henover sommeren 114 destinationer fra både Danmark, Norge og Sverige.

FAKTA OM DE 5 NYE RUTER

  • København – Beirut: 24. marts 2018 – 27. oktober 2018: SAS flyver hver lørdag på nær i perioden 3. juli til 21. august, hvor SAS også flyver om tirsdagen og torsdagen.
  • København – Genova: Fra 25. marts til 27. oktober 2018. SAS flyver hver tirsdag og lørdag i perioden.
  • København – Sarajevo: Fra 24. marts 2018- 29. september 2018. SAS flyver hver tirsdag og lørdag i perioden.
  • København – Toulon: 21. april 2018 til 20.oktober 2018. SAS flyver om lørdagene og øger flyvningerne til tre ugentlige flyvninger (lørdag, mandag, onsdag i perioden ml 2. Juli- 8. august.
  • København – Lissabon: Fra 25 marts 2018- 26.oktober. Flyver fredag og søndag. I perioden 2. juli -13.august, flyver SAS også om mandagen.
  • København – Gazipaza: 24. Marts 2018 – 27. oktober 2018. SAS flyver hver lørdag. I perioden 30. Juni – 11. August flyver SAS om torsdage og søndage.