RSS

BREAKING NEWS

Billund med bedste resultat nogensinde!

Af Kenneth Karskov // Det går rigtig godt i Billund Lufthavn. Flyselskaberne flokkes om Danmarks næststørste lufthavn og pengene ruller ind. Lufthavnen kan offentliggøre et historisk godt resultat med et overskud på 63,3 millioner kroner i 2017 og et passa…

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov // Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet ko…

Qatar Airways i offensiven: 16 nye ruter i ét hug

Af Kenneth Karskov // Qatar Airways viser tænder overfor konkurrenterne og åbnede rejsemessen ITB i Berlin med et aggressivt træk, der sætter streg under flyselskabets ambition om at være en markant spiller i markedet. Ved et stort anlagt pressemøde i Berl…

  • 1
  • 2
  • 3

Nye ruter: Fjerde og femte destination i Thailand for Qatar Airways

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

December, januar og februar er traditionelt de travleste måneder for turistindustrien i Thailand. Her er vejret allerbedst i Smilets Land, og samtidig er det både vådt og koldt på vore breddegrader.

Netop dén kombination lokker et stort antal rejsende til Thailand, og den voksende trafik får Qatar Airways til at åbne to nye ruter i løbet af december og januar.

Selskabets fjerde rute til Thailand åbner d. 12. december 2017, når Chiang Mai i Nordthailand kommer på rutekortet. Femte destination bliver U-Taphao lufthavnen ved badebyen Pattaya, hvor første flyvning finder sted d. 28. januar 2018.

Derefter vil Qatar Airways flyve fire gange om ugen til Pattaya med en Boeing 787 Dreamliner med 22 sæder på Business Class og 232 pladser på Economy Class.

Qatar Airways flyver i forvejen til Bangkok, Phuket og Krabi og kommer således op på fem destinationer i Thailand.

Læs anmeldelsen: Test: Qatar Airways København – Doha på Economy Class