RSS

BREAKING NEWS

7 tips til at komme hurtigt igennem Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov // Påsken er en af de travleste tider på året i Københavns Lufthavn, og det forventes at hele 1 million rejsende skal igennem lufthavnen i løbet af fem dage, fra fredag d. 23. marts til tirsdag d. 3. april. Derfor har Københavns Lufthavn…

Åh nej... Nordens bedste lufthavn er IKKE længere København

Af Kenneth Karskov // Skytrax har netop offentliggjort vinderne af World Airport Awards 2018, og mens Singapore kan indtage en førsteplads på listen over verdens bedste lufthavne, så er der dårlige nyheder for København, som ikke længere kan kalde sig Nordens…

Stor debat: Hvordan ser fremtiden ud i flybranchen?

Af Kenneth Karskov // Hvordan ser flybranchen ud i fremtiden? Er gebyrer og lavpris den eneste vej frem eller er der plads til alternativer? Hvornår begynder vi at se, de flyrejsende tage miljøet alvorligt? Hvordan kommer det til at påvirke branchen med en un…

  • 1
  • 2
  • 3

Nyt flyselskab i CPH: Vi forventer flere russere end danskere

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Når flyselskabet S7 åbner en ny rute til Københavns Lufthavn, så forventer selskabet at se flere russiske end danske passagerer på flyet. Det fortæller selskabets PR Manager, Nadja Goreva, til Flybranchen.dk

“Vores forventning er 60% russere og 40% danskere”, siger hun. Den nye rute mellem København og Skt. Petersborg åbner d. 2. juni 2018, og selskabet vil flyve to gange om ugen indtil d. 29. september 2018.

S7 Airlines har hubs i Domodedovo lufthavnen i Moskva samt Tolmachevo Lufthavn i Novosibirsk, så ruten mellem København og Skt. Petersborg går IKKE til en af selskabets to hubs. Det betyder, at andelen af transfertrafik vil være relativt lille, og at ruten til København skal bæres af point-to-point trafik mellem de to byer.

Det russiske selskab er dog fuld af fortrøstning, og åbner en dør på klem for, at ruten kan blive permanent.

“Vi har en plan om at vurdere efterspørgslen på ruten ud fra sommerfartplanen, og hvis resultatet er positivt, så vil vi overveje også at indsætte Skt. Petersborg-København ruten i vinterfartplanen”, forklarer PR chefen.

Det russiske flyselskab S7 Airlines vil sende en Embraer 170 til København med plads til 78 passagerer. Selvom selskabet er relativt ukendt på vore breddegrader, fløj over 10 millioner med dem i 2015. S7 Airlines har hovedkvarter i Novosibirsk og markedsførte sig tidligere som “Sibiria Airlines” med flykoden S7.