RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen.

”Tallene viser netop, hvor vigtig luftfart er – for Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark”, siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian

Udover indenrigsruten til København, flyver Norwegian også til en række andre destinationer fra Aalborg. Således står det norske lavprisselskab for flyvniger fra Nordjylland til Malaga (fem gange om ugen), Palma de Mallorca (4 gange om ugen), London Gatwick (3 gange om ugen samt Alicante (1 gang ugentligt).

”Norwegian er en enorm vigtig samarbejdspartner for Aalborg Lufthavn. I dag fejrer vi passagerer nummer fire million på indenrigsruten, hvor Norwegians otte daglige afgange er af stor betydning for såvel erhvervslivet som for fritidsrejsende. Læg dertil Norwegians internationale trafik ud af Aalborg Lufthavn, så positioneres Norwegians betydning bare yderligere,” siger Søren Svendsen, CEO Aalborg Lufthavn.

Hvis man spørger Norwegian, så stopper det ikke nødvendigvis dér.

“Vi vil rigtig gerne udvide vores operationer til og fra Aalborg, men konkurrencen er hård på området, så det kræver fortsat opbakning fra nordjyderne og fra Aalborg Lufthavn,” siger Andreas Hjørnholm.

Passager nummer fire million fik overrakt et gavekort til to billetter til USA med Norwegian.