RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers’ Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab.

Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brugere skriver inde på siden, men lige som sidste år dukker der et par besynderlige selskaber op på Tripadvisors liste, som ikke nogen andre kåringer har set fidusen i.

For mens de fleste kan blive enige om at Singapore Airlines ER et gode, så dukker der også to selskaber op på årets liste, der ligner deciderede vildskud.

Sidste år var det Thai Smile – men ikke moderselskabet Thai Airways – og Alaska Airlines fra USA, der på besynderlig vis havde sneget sig ind på Top 10. I år er det Jet2.com på 7. pladsen og Azul på 9. pladsen, der ser malplacerede ud i det fine selskab.

Ikke at disse to selskaber er decideret dårlige – tværtimod. Det er glimrende flyselskaber, men i en kåring af verdens bedste giver det ingen mening at påstå, at de skulle levere bedre service end f.eks. Cathay Pacific eller Thai Airways, som er udeladt fra Top 10.

På samme måde kårer Tripadvisor Virgin Atlantic som det bedste europæiske flyselskab. Igen, et glimrende flyselskab, men også et selskab der primært flyver oversøiske ruter fra de britiske øer.

Deri ligger nok en del af forklaringen på listens sammensætning: Med mange britiske brugere får Tripadvisor-listen en engelsk slagside, så et flyselskab som Jet2.com – der flyver mange briter på ferie i Sydeuropa – kan dukke op i det fine selskab, og Virgin Atlantic kan kåres som det bedste af alle flyselskaber i Europa.

Derfor skal Tripadvisors liste tages med et gran salt – ligesom alle andre lister i øvrigt….!

Tripadvisors Top 10

1. Singapore Airlines
2. Air New Zealand
3. Emirates
4. Japan Airlines
5. EVA Air (Taiwan)
6. Southwest Airlines (USA)
7. Jet2.com (Storbritanien)
8. Qatar Airways
9. Azul (Brasilien)
10. Korean Air (Sydkorea)

Udover kåringen af de ti bedste flyselskaber, så har Tripadvisor også fundet frem til vinderne i en række forskellige kategorier opdelt efter georgrafik region og/eller kabineklasse. Igen viser det sig, at Tripadvisor brugerne er meget glade for Singapore Airlines.

  • Bedste First Class: Singapore Airlines
  • Bedste Business Class: Qatar Airways
  • Bedste Premium Economy: Air New Zealand
  • Best Economy Class: Singapore Airlines

Du kan se samtlige vindere på: www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Airlines