RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Rekord: Så mange logger på flyets WIFI

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Tjekke emails, læse nyheder og lægge billeder på Instagram. De flyrejsende elsker at gå på nettet under en flyvetur, viser nye tal fra Emirates.

Det mellemøstlige flyselskab kunne i marts måned registrere et rekordstort antal brugere af flyenes trådløse netværk. Helt præcist rundede Emirates 1 million passagerer, der brugte rejsetiden til at surfe på nettet.

Emirates tilbyder wifi på 98% af selskabets fly, og det er tilsyneladende populært at logge på det trådløse netværk. Ud af den ene million opkoblinger, der blev lavet i marts, er 94% foretaget på en smartphone, mens kun to procent er tablet og fire procent er bærbare computere.

Den Emirates-rute, hvor flest passagerer går på internettet er EK215 fra Dubai til Los Angeles, hvor 6.000 mennesker loggede på i marts. Det største forbrug foretaget af en enkelt rejsende foregik på flyet mellem Dubai og Johannesburg, hvor det lykkedes en passagerer at forbruge hele 4,9 GB data.

Alle passagerer hos Emirates har gratis 20 MB data, og ellers er det ikke fordi, de mangler underholdning. Samtlige sæder har skærme med adgang til mere end 700 film samt tv-serier, spil og musik.