RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Får den for sig selv: British Airways rute til Afrikas 11. største by

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

British Airways lancerer ny rute til Sydafrika med selskabets Boeing 787-8 Dreamliner fly. Med denne flytype har ruteplanlæggerne i det britiske selskab fået et nyt værktøj, der åbner for ruter, som der ikke har været økonomi i at betjene med de hidtige langdistancefly.

Det resulterer nu i en ny rute, som ingen andre selskaber betjener, for British Airways lancerer Europas eneste direkte forbindelse til Afrikas 11. største by, Durban i Sydafrika.

British Airways flyver i forvejen flyver to gange dagligt fra London Heathrow til Johannesburg i Sydafrika, en gang dagligt fra Heathrow til Cape Town samt tre gange om ugen til fra Gatwick til Cape Town i vintersæsonen. Durban bliver et helt nyt rejsemål for selskabet.

Strand, leben og lune sommeraftener

Durban er Sydafrikas tredjestørste by og ligger ud til Det Indiske Ocean. Byens strandpromenade – kaldet The Golden Mile – er fuld af liv med skyskraberhoteller, barer og restauranter, og stedet har alle dage været et populær feriemål hos sydafrikanerne selv.

Durban er en helårsdestination med lumre sommerdage og milde, tørre vinterdage, og byen er ikke kun leveringsdygtig i afslappet strandstemning, men giver også nem adgang til store nationalparker og historiske oplevelser.

British Airways sender det første fly til Durban fra d. 29. oktober 2018 og flyver herefter tre gange om ugen på ruten.

British Airways Boeing 787-8 Dreamliner fly (foto: Nick Morrish/British Airways)