RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

Af Kenneth Karskov // Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris,…

Nu kommer der lavprisfly mellem Europa og Indien

Af Kenneth Karskov // Det islandske lavprisselskab WOW air har annonceret, at de vil åbne en rute til den indiske hovedstad Delhi. Dermed tager islændingene hul på en ny æra, hvor det bliver muligt at flyve lavpris til verdens største demokrati. Hidtil har…

Når flyselskaber sponserer fodbold... og det stikker af for dem

Af Kenneth Karskov // I sidste måned kunne Qatar Airways meddele, at de bliver ny sponsor for det italienske fodboldhold AS Roma. Dermed kommer flyselskabets navn på maven af de ikoniske bordeauxrøde trøjer indtil sommeren 2021. AS Roma er et af Italiens s…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny afgang gør British Airways størst på London

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Med en ekstra daglig rundtur mellem Københavns Lufthavn og London Heathrow bliver British Airways største aktør på ruten mellem de to.

British Airways indsætter en tidlig morgenafgang fra København og en sen aftenflyvning fra London fra 2. maj 2018. Morgenmaskinen forlader CPH allerede kl. 6.05 og lander kl. 07.20 lokal tid i Heathrow, og dermed kommer British Airways til at stå for dagens første tur til London.

På samme måde kan selskabet også kan prale af at have den sidste flyvning fra den britiske hovedstad med retning mod København, for den letter fra Heathrow kl. 21.30 og lander i København efter midnat, klokken 00:30.

”Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde flere afgange til rejsende til London. Den tidlige morgenafgang fra København og sene hjemtur fra London giver gode muligheder for forretningsrejsende, der kan få det fulde ud af dagen i London”, siger Anne-Louise Eppler, Corporate Sales Manager i Norden.

Sammenlagt får British Airways 46 ugentlige afgange mellem København og London.

De nye afgange giver forretningsrejsende mulighed for at nå hjem efter et sent møde i London, og samtidig giver den nye morgenafgang mulighed for at nå det tidlige fly til New York, så man kan lande i JFK lufthavnen allerede kl. 11:10 lokal tid.

På samme måde er der en del af British Airways’ caribiske netværk, som det nu bliver muligt at fange fra København. Disse fly letter fra Gatwick lufthavnen, så det kræver et skift mellem to lufthavne, og det har tidligere ikke kunnet lade sig gøre uden en overnatning i den britiske hovedstad. Med den nye morgenafgang fra København bliver der nu tid nok til at arbejde sig igennem London og nå flyet videre til Caribien.

Udover British Airways flyver også SAS til London Heathrow. De øvrige selskaber som forbinder København og London benytter sig af de andre London lufthavne, så Norwegian og easyJet betjener Gatwick, mens Ryanair flyver til Stansted og “London Luton”.