Når man misser sit fly…

Er du nogensinde kommet for sent til et fly? Det er irriterende uden tvivl, men intet slår denne kinesiske kvinde, der kommer for sent ud til gaten og bliver nægtet ombordstigning. Det får hende til at gå amok i et hysterisk anfald sjældent set mage.

Hvis du ikke har set klippet endnu, så kig her – og husk lyd!

For mange mennesker kan lufthavne være en stressfuld oplevelse at komme igennem, og det gælder også for den kinesiske kvinde på klippet. Sammen med sin mand skulle hun med Cathay Pacific fra Hong Kong til San Fransisco, men hun misser lige nøjagtig flyet.

Cathay Pacific er kåret som verdens bedste flyselskab, men alligevel skal man være MEGET glad for at flyve med dem, for at tage sådan på vej. Selskabet hjalp da også kvinden og satte hende på det næste fly til San Fransisco.


Posted

in

by