RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Når man misser sit fly…

  • Written by:

Jeg faldt lige over videoen på Youtube med en kinesisk kvinde, der kommer for sent til sit fly. Det får hende til at gå amok i et hysterisk anfald sjældent set mage. Hvis du ikke har set klippet endnu, så kig her – og husk lyd!

For mange mennesker kan lufthavne være en stressfuld oplevelse at komme igennem, og det gælder også for den kinesiske kvinde på klippet. Sammen med sin mand skulle hun med Cathay Pacific fra Hong Kong til San Fransisco, men hun misser lige nøjagtig flyet.

Cathay Pacific er kåret som verdens bedste flyselskab, men alligevel skal man være MEGET glad for at flyve med dem, for at tage sådan på vej. Selskabet hjalp da også kvinden og satte hende på det næste fly til San Fransisco.