Nyt lavprisselskab til København

Det østrigske lavprisselskab NIKI lancerer ny lavprisrute fra København. Fra 26. marts vil Niki Laudas lavprisselskab flyve seks gange om ugen mellem København og Wien.

Ruten til Wien er i dag betjent af Austrian Airlines (op til fire gange dagligt) og Norwegian (tre gange om ugen), mens SAS har trukket sig ud af flyvningerne til Østrig. Så det har længe ligget i luften, at NIKI ville træde ind på scenen, selvom andre lavprisselskaber tidligere har forsøgt sig på ruten uden det store held. SkyEurope forsøgte at flyve mellem København og Wien, men trak sig til sidst ud, og senere gik konkurs.

Nu prøver NIKI så at tage kampen op med en Airbus 320 med plads til 180 passagerer fra marts måned. NIKI har ry for at være et kvalitets-lavprisselskab i stil med airberlin (der også ejer 24% af NIKI), hvor der er GRATIS sandwich og kaffe/the/juice til alle passagerer.

Så selvom NIKI kalder sig et lavprisselskab, så tilbyder de mange af de samme services som de traditionelle flyselskaber: Online check-in, bagage og et boardingkort med et sædenummer koster ikke ekstra hos NIKI – ligesom de heller ikke tager et gebyr for kreditkort. Det lyder altså til at et kvalitets-selskab er på vej til København, og det kan man kun glæde sig til at prøve,