RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS med positivt tredje kvartal

  • Written by:

Endelig er der lidt gode nyheder fra SAS: Tredje kvartal gav overskud! Det er ikke noget stort, imponerende plus, men alligevel 114 mio. svenske kroner. Nedskæringer og lidt bedre belægning har gjort udslaget i tredje kvartal, og det på trods af at antallet af passagerer er faldet med over 15% i årets første tre måneder. SAS har derfor sat flere fly på jorden og tilpasset kapaciteten.

For hele året er der dog stadig tale om et stort minus, som tredje kvartal ikke kan rette op på: -1,904 mio svenske kroner. Av for den!

Det har fået SAS aktien til at stige, men Jyske Bank fastholder deres “sælg”-anbefaling af SAS aktien på trods af de positive tal kvartalstal. Hvis du købte SAS aktier igår og sælger dem her til morgen, så har du lige tjent ti procent.