SAS med positivt tredje kvartal

  • Written by:

Endelig er der lidt gode nyheder fra SAS: Tredje kvartal gav overskud! Det er ikke noget stort, imponerende plus, men alligevel 114 mio. svenske kroner. Nedskæringer og lidt bedre belægning har gjort udslaget i tredje kvartal, og det på trods af at antallet af passagerer er faldet med over 15% i årets første tre måneder. SAS har derfor sat flere fly på jorden og tilpasset kapaciteten.

For hele året er der dog stadig tale om et stort minus, som tredje kvartal ikke kan rette op på: -1,904 mio svenske kroner. Av for den!

Det har fået SAS aktien til at stige, men Jyske Bank fastholder deres “sælg”-anbefaling af SAS aktien på trods af de positive tal kvartalstal. Hvis du købte SAS aktier igår og sælger dem her til morgen, så har du lige tjent ti procent.