RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Cimber investorer taber 150 mio. på to uger

  • Written by:

Cimber Sterling aktien har styrtdykket i løbet af dagen og tabt 30% af værdien. Det svarer til at investorerne, der i begyndelsen af december var med til at lancere Cimber Sterling på børsen har tabt ca. 150 millioner kroner.

Cimber Sterling aktien blev introduceret til kurs 10 – efter Cimber-ledelsen skar udbudsprisen ned fra 20-24 kroner for overhovedet at lykkes med børsintroduktionen – men er i løbet af dagen er den handlet helt ned i kurs 6,40.

Kurstabet kommer ovenpå en nedjustering af skønnet for omsætning og driftsresultat og et tab i andet kvartal af det skæve regnskabsår på 28,2 mio. kr, skriver Børsen.

Det får Danske Bank til at advare mod Cimber Sterling aktien, skriver EPN. Banken betegner Cimber Sterlings forventninger til fremtiden som ”urealistiske” og forudser, at Cimber Sterling ikke kan klare sig uden yderligere kapital. Danske Bank går endda så vidt til at opfordre aktionærerne til at sælge deres aktier på trods af tabet.