RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Ethiopian på vej ind i Star Alliance?

  • Written by:

Knap er Brussels Airlines budt velkommen i Star Alliance, førend de tager hul på indlemmelsen af nye medlemmer. En af de næste til at blive optaget i den voksende klub skulle ifølge ATWOnline være Ethiopian Airlines. Det er kun de første indledende samtaler, som bliver ført, og en beslutning bliver først taget en gang i 2010.

Tilsyneladende er Star Alliance meget opsatte på, at der ikke skal være hvide pletter tilbage på landkortet, hvor de ikke dækker så godt. Derfor er Ethiopian Airlines interessante for alliancen, for på trods af at flyselskabet transporterer under tre millioner passagerer om året, så sætter det sætter Star Alliance på landkortet i Centralafrika. Hvis en aftale falder på plads, så bliver Ethiopian Airlines det tredje afrikanske medlem af Star Alliance efter South African Airways og EgyptAir.

En række andre selskaber står dog længere fremme i køen til at komme med i Star Alliance end Ethiopian Airlines. I løbet af 2010 forventes Indiens nationale flyselskab Air India, græske Aegean Airlines og brasilianske TAM at blive optaget i “klubben”.