RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Hvordan går det egentlig med Transavia?

  • Written by:

I kølvandet på Sterlings konkurs sidste år kom tre nye spillere på markedet: Norwegian, Cimber Sterling og Transavia.

Og hvad er der egentlig blevet af Transavia sidenhen? Mens Norwegian konstant stjæler overskrifter med deres aggresive ekspansion og Cimber Sterling kæmper med at få økonomien til at hænge sammen, så lever Transavia en lidt mere tilbagetrukket tilværelse.

Men der findes et ordsprog, som hedder: Den der lever stille, lever godt.

Det synes at være tilfældet med Transavia. For uden megen hype omkring sig, så er det hollandske lavprisselskab gået hen og blevet ganske succesfuld. I dag fremstår Transavia som en lidt sjov blanding af lavpris og charter, men det imponerende er de sorte tal på bundlinjen. I løbet af de seneste 10 år har der været overskud, og i 2008 transporterede de 5,5 millioner mennesker rundt i Europa. Foreløbig har Transavia fløjet over 400.000 gæster fra København.

Så det kan godt være, at det er Norwegian og Cimber Sterling, der trækker overskrifter, men det er tilsyneladende Transavia, der trækker stikket hjem med en sund og velfunderet forretning.

Respekt for det!