bmi dropper Business Class

Flyselskabet bmi dropper Business Class på britiske indenrigsflyvninger. Mellem Heathrow og britiske og irske destinationer vil det fremover ikke længere være muligt at trone forrest i flyet på de dyre pladser.

I en tid hvor mange flyselskaber har lagt låg på Business Class flyvninger, så afskaffer bmi gardinet og en separat klasse foran. Der vil dog fortsat være lidt ekstra godt til de som betaler mest på det korte ruter, så selvom man sidder i én fælles Economy kabine, så vil de passagerer, der har købt en dyr fleksibel Economy Class billet få lounge adgang, gratis mad ombord og plads forrest i flyet.

Business Class på de korte europæiske ruter er et smertensbarn for mange flyselskaber. Der sidder for få oppe foran gardinet, og derfor skærer flyselskaberne hele tiden i servicen, for at tilpasse udgifterne til de faldende antal Business Class passagerer. Det gør produktet dårligere og endnu sværere at retfærdiggøre. Flere flyselskaber har kigget på at afskaffe Business Class på Europa flyvninger – bl.a. Air France og SAS – og fremtiden er da også højst usikker for “luksusklassen” på de korte flyvninger.


Posted

in

by