RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

bmi dropper Business Class

  • Written by:

Flyselskabet bmi dropper Business Class på britiske indenrigsflyvninger. Mellem Heathrow og britiske og irske destinationer vil det fremover ikke længere være muligt at trone forrest i flyet på de dyre pladser.

I en tid hvor mange flyselskaber har lagt låg på Business Class flyvninger, så afskaffer bmi gardinet og en separat klasse foran. Der vil dog fortsat være lidt ekstra godt til de som betaler mest på det korte ruter, så selvom man sidder i én fælles Economy kabine, så vil de passagerer, der har købt en dyr fleksibel Economy Class billet få lounge adgang, gratis mad ombord og plads forrest i flyet.

Business Class på de korte europæiske ruter er et smertensbarn for mange flyselskaber. Der sidder for få oppe foran gardinet, og derfor skærer flyselskaberne hele tiden i servicen, for at tilpasse udgifterne til de faldende antal Business Class passagerer. Det gør produktet dårligere og endnu sværere at retfærdiggøre. Flere flyselskaber har kigget på at afskaffe Business Class på Europa flyvninger – bl.a. Air France og SAS – og fremtiden er da også højst usikker for “luksusklassen” på de korte flyvninger.