RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

 • 1
 • 2
 • 3

Egyptair på vej til København

 • Written by:

Flyselskabet Egyptair er på vej til København, rapporterer Travelreport.se. For Egyptair er det en tilbagevenden til Kastrup, hvor de tidligere fløj i mange år, og samtidig er det også endnu en fjer i hatten på Københavns Lufthavn, der har været gode til at tiltrække ruter.

Første fly fra Cairo lander i København d. 2. oktober 2010. Egyptair vil bruge en Boeing 737-800 på ruten med 24 pladser i Business Class og 144 sæder i Economy Class. Siden Egyptair sidst landede i København i 2004, er selskabet blevet medlem af Star Alliance, og derfor kan SAS Eurobonus medlemmer optjene bonuspoint på flyvninger med Egyptair.

Egyptair vil flyve mellem København og Cairo tre gange om ugen, på onsdage, fredage og søndage.

6 comments

 1. AB Travel

  AB Travel
  Vi ønsker Egypt Air velkommen tilbage til Danmark og ser frem til et godt samarbejde.
  AB Travel
  Ægypten Specialisten
  Smedegade 4
  4200 Slagelse

 2. Dina S

  Det er jo kanon at vi nu kan flyve direkte mellem københavn og cairo igen. Glæder mig allerede til at rejse til oktober.

 3. P H

  Hvor er det dejligt med en direkte rute til Cairo igen, så jeg slipper for lange mellemlandinger i europæiske lufthavne. Velkommen tilbage 🙂 Mon I laver en klippekortsordning til mig?

 4. Refaat

  Hvor er det dejligt med en direkte rute til Cairo igen, så jeg slipper for lange mellemlandinger i europæiske lufthavne. Velkommen tilbage.Glæder mig allerede til at rejse til December.

 5. anna marie morrah

  rigtig velkommen tilbage har savnet egypt air rigtig meget og glæder mig til at rejse med jer igen

 6. a.abdelhak

  welcom bak egyptair,please TAK ME BACK TO CAIRO,BESIDE THE REVER NIEL,OH CAIRO OH CAIRO
  ILOVE YOU SO VERY MUCH