Lufthansa strejker fra mandag

Lufthansa piloterne er utilfredse og truer med strejke fra mandag d. 22. februar. Der er ikke sat nogen ultimativ slutdato på strejken, men tyske medier skriver, at alt tyder på den går frem til d. 25. februar. Piloterne vil stoppe Lufthansa ledelsens planer om at overføre flere jobs til billigere datterselskaber.

Der er dog endnu et par dage for Lufthansa ledelsen til at stoppe strejken. Det er set før, at den slags kan afværges i sidste øjeblik, men hvis strejken bliver en realitet, så husk at mød op i GOD tid i lufthavnen. Lufthansa vil så forsøge på bedst mulig måde at få dig afsted.

Hvis du har en billet med Lufthansa i perioden 22.-25. februar 2010, så kan du allerede nu kontakte Lufthansa og gratis ombooke din billet til andre datoer. Fra Lufthansa.com

“Passengers already booked on a Lufthansa flight in the period from 22 to 25.02.2010 can rebook once free of charge on another Lufthansa flight, if they wish to change their travel plans – provided their ticket was issued before 18. February, the new travel date is before 31.03.2010 and no change is made in their departure and arrival destination”.

Indtil videre kan du altså booke om til en anden Lufthansa afgang, men IKKE til andre flyselskaber. Bliver strejken en realitet, så begynder Lufthansa at booke om til andre selskaber. Se mere omkring strejken på Lufthansa hjemmeside.

Der er dog nogle få muligheder, som det er værd at holde for øje. Det er kun moderselskabet Lufthansa som vil blive ramt af en strejke, så senest har Lufthansa datterselskabet Austrian Airlines sendt en pressemeddelelse, hvor de skriver følgende:

“In addition, we are offering customers which booked a Lufthansa flight for the time between 22. to 25. February 2010, a rebooking on a flight which is operated by Austrian Airlines except from charges. This is true under the condition that the ticket was issued before the 18. February, the new date of travel is before the 31. March 2010 and the origin and destination of travel remains unchanged”.

NOTE: Jeg kan se, at der stadig er mange, der kommer ind fra Google og læser dette indlæg. Siden dette indlæg er skrevet er strejken i Lufthansa afblæst. Læs mere “Lufthansa strejke afblæst“.


Posted

in

by