RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Lufthansa strejker fra mandag

  • Written by:

Lufthansa piloterne er utilfredse og truer med strejke fra mandag d. 22. februar. Der er ikke sat nogen ultimativ slutdato på strejken, men tyske medier skriver, at alt tyder på den går frem til d. 25. februar. Piloterne vil stoppe Lufthansa ledelsens planer om at overføre flere jobs til billigere datterselskaber.

Der er dog endnu et par dage for Lufthansa ledelsen til at stoppe strejken. Det er set før, at den slags kan afværges i sidste øjeblik, men hvis strejken bliver en realitet, så husk at mød op i GOD tid i lufthavnen. Lufthansa vil så forsøge på bedst mulig måde at få dig afsted.

Hvis du har en billet med Lufthansa i perioden 22.-25. februar 2010, så kan du allerede nu kontakte Lufthansa og gratis ombooke din billet til andre datoer. Fra Lufthansa.com

“Passengers already booked on a Lufthansa flight in the period from 22 to 25.02.2010 can rebook once free of charge on another Lufthansa flight, if they wish to change their travel plans – provided their ticket was issued before 18. February, the new travel date is before 31.03.2010 and no change is made in their departure and arrival destination”.

Indtil videre kan du altså booke om til en anden Lufthansa afgang, men IKKE til andre flyselskaber. Bliver strejken en realitet, så begynder Lufthansa at booke om til andre selskaber. Se mere omkring strejken på Lufthansa hjemmeside.

Der er dog nogle få muligheder, som det er værd at holde for øje. Det er kun moderselskabet Lufthansa som vil blive ramt af en strejke, så senest har Lufthansa datterselskabet Austrian Airlines sendt en pressemeddelelse, hvor de skriver følgende:

“In addition, we are offering customers which booked a Lufthansa flight for the time between 22. to 25. February 2010, a rebooking on a flight which is operated by Austrian Airlines except from charges. This is true under the condition that the ticket was issued before the 18. February, the new date of travel is before the 31. March 2010 and the origin and destination of travel remains unchanged”.

NOTE: Jeg kan se, at der stadig er mange, der kommer ind fra Google og læser dette indlæg. Siden dette indlæg er skrevet er strejken i Lufthansa afblæst. Læs mere “Lufthansa strejke afblæst“.