British Airways strejker 20.-22. maj 2010

  • Written by:

British Airways forventer at 60% af de rejsende med selskabet alligevel kan komme ud at flyve, selvom fagforeningen har annonceret strejke d. 20., 21., og 22. maj 2010.

En række af de korte ruter og en del af de lange flyvninger vil blive opretholdt under strejken. Det gælder bl.a. alle flyvninger fra London City lufthavnen, som ikke bliver berørt af strejken, ligesom de lange flyvninger fra London Gatwick vil blive fløjet som normalt. 60% af long-haul trafikken fra London Heathrow vil forblive uberørt af strejken, og det samme gælder 30% af de korte ruter.

British Airways har allerede lavet aftaler med 40 flyselskaber, der vil hjælpe de uheldige passagerer, som bliver ramt af strejken. Sun Air, der flyver i Skandinavien brandet som British Airways, vil ikke blive berørt af strejken og flyver normalt.