RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

British Airways strejker 20.-22. maj 2010

  • Written by:

British Airways forventer at 60% af de rejsende med selskabet alligevel kan komme ud at flyve, selvom fagforeningen har annonceret strejke d. 20., 21., og 22. maj 2010.

En række af de korte ruter og en del af de lange flyvninger vil blive opretholdt under strejken. Det gælder bl.a. alle flyvninger fra London City lufthavnen, som ikke bliver berørt af strejken, ligesom de lange flyvninger fra London Gatwick vil blive fløjet som normalt. 60% af long-haul trafikken fra London Heathrow vil forblive uberørt af strejken, og det samme gælder 30% af de korte ruter.

British Airways har allerede lavet aftaler med 40 flyselskaber, der vil hjælpe de uheldige passagerer, som bliver ramt af strejken. Sun Air, der flyver i Skandinavien brandet som British Airways, vil ikke blive berørt af strejken og flyver normalt.