RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

George Carlin: Boarding Announcements

  • Written by:

En af de mest fantastiske ting ved YouTube er, at det site gemmer på nogle små perler. Det gælder bl.a. klippet med den legendariske amerikanske komiker George Carlin. Han var bl.a. kendt for sine vittige observationer omkring sproget, hvilket dette klip er et fremragende bevis på. Tjek hans gennemgang af “boarding announcements”.

Herunder del 2 af klippet. Det har nogle år på bagen, men er ikke desto mindre stadig rammende. Klippet er iøvrigt tidligere brugt i undervisningen af ‘cabin crew’ hos SAS.