RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Lufthansa A380 til VM i Sydafrika

  • Written by:

Lufthansa bliver næste flyselskab i rækken, som får leveret et eksemplar af mega-bamsen Airbus 380. Første tur med den nye fugl bliver med det tyske fodboldlandshold til VM i Sydafrika.

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa Airbus 380

Lufthansa LH2010 vil flyve fra Frankfurt til Johannesburg søndag d. 6. juni 2010 kl. 20.30 og lande i Johannesburg næste morgen kl. 8.15. Ombord vil være det tyske landshold, inklusive trænere og assistenter, samt 150 fodboldfans.

Endnu er der ikke sluppet præcise oplysninger ud fra Lufthansa omkring indretningen af flyet. Ca. 500 passagerer vil der blive plads til i Lufthansas udgave af verdens største passagerfly. I øjeblikket flyver flyet rundt – uden passagerer – til en række tyske lufthavne som en del af forberedelserne med at få det gigantiske fly ind i Lufthansas flåde.

Første destination efter “charterturen” til Sydafrika forventes at blive New York. Lufthansa vil modtage i alt fire Airbus 380 i løbet af 2010.