Lufthansa A380 til VM i Sydafrika

Lufthansa bliver næste flyselskab i rækken, som får leveret et eksemplar af mega-bamsen Airbus 380. Første tur med den nye fugl bliver med det tyske fodboldlandshold til VM i Sydafrika.

Lufthansa Airbus 380
Lufthansa Airbus 380

Lufthansa LH2010 vil flyve fra Frankfurt til Johannesburg søndag d. 6. juni 2010 kl. 20.30 og lande i Johannesburg næste morgen kl. 8.15. Ombord vil være det tyske landshold, inklusive trænere og assistenter, samt 150 fodboldfans.

Endnu er der ikke sluppet præcise oplysninger ud fra Lufthansa omkring indretningen af flyet. Ca. 500 passagerer vil der blive plads til i Lufthansas udgave af verdens største passagerfly. I øjeblikket flyver flyet rundt – uden passagerer – til en række tyske lufthavne som en del af forberedelserne med at få det gigantiske fly ind i Lufthansas flåde.

Første destination efter “charterturen” til Sydafrika forventes at blive New York. Lufthansa vil modtage i alt fire Airbus 380 i løbet af 2010.


Posted

in

by