RSS

787 Dreamliner indefra: Continental afslører indretningen

  • Written by:

Dreamlineren lader stadig vente på sig med den ene forsinkelse efter den anden, men derfor så kan den første kunde, Continental, jo godt begynde at slå et slag for deres kommende fly. De første destinationer for Boeings revolutionerende fly er allerede offentliggjort – fra november 2011 vil Dreamlineren betjene ruten fra Houston til Auckland, New Zealand og derefter tilsyneladende fra Houston til Lagos, Nigeria – og nu kommer turen til indretningen.

På en stor messe i Houston har Continental opstillet en mock-up med et par enkelte Business Class sæder – hos Continental kaldet ‘BusinessFirst’. I alt bliver der plads til 36 af disse flat-seats på flyet, som i alt vil rumme 228 sæder. Denne mock-up vil senere også kunne ses i flyselskabets Houston Hub, Bush Intercontinental Airport Terminal E.

I modsætning til den overdådige lancering af Airbus 380 – som Singapore Airlines fyldte med private suiter på First, overdådige Business Class sæder og god plads i Economy – så virker Continentals bud på indretningen af Dreamlineren svært skuffende. Sædet ligner de fleste andre long-haul Business Class sæder, og Economy Class får vi ikke lov at se endnu (vi ved dog at der bliver tre rækker af tre sæder, så i alt ni sæder på langs ‘omme bagi’). Så langt er det hverken imponerende, revolutionerende eller overraskende hvad Continental fremviser.

Der er dog nogle ting omkring selve flyet, som nok skal gøre det til en god oplevelse at flyve med det. Mens Continentals indretning måske ikke nyskabende, så har Boeing gjort nogle ting i kabinen, som kan revolutionere flyveoplevelsen. Kabinen får højere til loftet på grund af nydesignede bagagebokse, en simuleret himmel, større vinduer som skulle give mere naturligt lys og ikke mindst højere luftfugtighed end normalt. Det skulle faktisk være en ganske dramatisk forskel, og siges at skulle svare til at flyet kun flyver i 6000 fods højde!

Så på trods af lange forsinkelser og et skuffende første bud på indretningen, så kan Dreamlineren godt ende med at blive en publikumsyndling.

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…