RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Qantas Airbus 380 fortsat “grounded”

  • Written by:
Qantas Airbus 380 er fortsat "grounded"

Qantas Airbus 380 står fortsat på jorden

Der går mindst 72 timer før Qantas’ Airbus 380 kommer på vingerne, meddeler det australske flyselskab i en pressemeddelelse. Lige nu er der et intensivt “inspektions program” i gang, og før flyselskabet føler sig sikre på, at fredagens hændelse ikke vil gentage sig, så kommer super-jumboen ikke på vingerne.

Når man piller så stor et fly ud af flåden, så giver det selvsagt en række problemer. Det er 450 sæder ombord på kæmpeflyet i Qantas’ version (14 på First, 72 på Business Class, 32 på Premium Economy og 332 på Economy), og de mangler lige pludselig. Så selvom Qantas har forsøgt at fragte passagerer med alternative maskiner, så kan det naturligvis mærkes, når flåden af verdens største passagerfly bliver taget ud af drift, og derfor er der rejsende som er strandet undervejs. Qantas tilbyder kompensation til alle passagerer som på denne måde er berørt, ligesom mad og hotelovernatning også er blevet tilbudt.