RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Swiss passager nr. 100 millioner

  • Written by:
Swiss Airbus 330

Swiss med passager nr. 100 millioner

Nogle tal er mere markante end andre. Når man runder passager nr. 100 millioner, så er der grund til at gøre noget ekstra ud af det, og det gjorde de da også hos det Lufthansa-ejede flyselskab Swiss International Air Lines.

Siden 2004 er det lykkedes Swiss – resterne af det hæderkronede Swissair – at øge passagertal med mere end 50%, og i de første ni måneder af indeværende år har Swiss transporteret tre procent flere passagerer end i samme periode sidste år.

Passager nr. 100 millioner fik overrakt et gavekort på en flyrejse for to personer i Zürich lufthavn. Iøvrigt ville 100 millioner passagerer fylde en Airbus A330-300 ikke mindre end 423.729 gange!