RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Delta introducerer “Economy Comfort”

  • Written by:

Det amerikanske flyselskab Delta blander sig nu i kampen om premium economy kunderne. Delta, der årligt transporterer 160 millioner passagerer, vil i løbet af sommeren 2011 påbegynde modificeringen af Economy kabinen, der gør selskabet i stand til at tilbyde “Economy Comfort”.

Der er nemlig ikke tale om installere en separat premium economy kabine med en opgraderet stol –  som set hos bl.a. Air France, SAS eller British Airways – men derimod om lidt ekstra benplads og lidt mere ‘recline’ til et par rækker ombord på selskabets 160 Boeing 747, 757, 767, 777 og Airbus A330 fly.

Economy Comfort hos Delta

Delta tilbyder 10 cm ekstra benplads på Economy Comfort

Så forskellen på almindelig Economy og Economy Comfort bliver fire tommer (10 cm) ekstra benplads og et sæde der kan lægges 50% mere tilbage. Bortset fra disse to ting, så er sædet identisk med den almindelige Economy stol.

Servicen vil også fortsat være den samme som på økonomi, men passagererne på Economy Comfort vil kunne nyde godt af gratis drikkevarer på hele turen. Normalt skal der betales for alkohol hos Delta, men det slipper Comfort passagererne for, ligesom de også må gå ombord før de ‘almindelige’ Economy Class passagerer.

Det lyder umiddelbart ikke af det helt store. Til gengæld så er prisforskellen heller ikke så stor. Delta vil opkræve et tillæg på 80-160 USD one-way afhængig af strækningen, og det står i skærende kontrast til de meget dyrere premium economy produkter hos SAS, Air France, British Airways, der typisk 70-80% ekstra.

Deltas Economy Comfort er ikke nogen ny idé. SkyTeam kollegaen KLM har en identisk ordning ombord på deres langdistance fly. Nøjagtig samme navn. Og nøjagtig samme features: 10 cm ekstra benplads og 50% ekstra recline.

Delta flyver fra København til New York JFK og i sommermånederne også til Atlanta.