Rutenyt: Gulf Air til København

Rygterne har svirret i nogle dage, og nu er det endelig bekræftet: Gulf Air begynder at flyve direkte mellem København og Bahrain fra 1. juli 2011.

Gulf Air indsætter en Boeing 737-700 med 16 Falcon Gold (Business Class) sæder og 78 Economy Class pladser. Ankomsttidspunkt bliver 7:30 og afgang kl. 11:00. Selskabet flyver man-, ons, fre- og søndage.

Gulf Air Boeing 737

Gulf Air forbinder 48 byer i 31 lande ved hjælp af en flåde på 34 fly. Flyselskabet har især fokus på de nære forbindelser med mindre fly  til destinationer i Iran, Irak, Afghanistan, Saudi Arabien, Golf staterne, Pakistan og Indien, men også længere ruter til Manila, Bangkok og Kuala Lumpur.

Er jeg i øvrigt den eneste, der tænker, at det er pudsigt at denne nyhed kommer her kort tid efter at Dronning Margrethe har været i Bahrain. Kan der på nogen måde være en sammenhæng? Nogen der måske lige har nævnt noget i forbifarten? Eller at det måske lige har gødet jorden, så beslutningen blev lidt nemmere…?


Posted

in

by