Gulf Air tilbyder status match

Gulf Air har taget hul på deres nye rute fra København til Bahrain, hvilket betyder en masse nye danske kunder til det mellemøstlige flyselskab.

For de flyrejsende er det altid godt nyt med nye selskaber i danske lufthavne, men for de som samler bonuspoint byder Gulf Air på lidt af en udfordring. Selskabet er nemlig ikke medlem af en af de tre store luftfarts alliancer og har ikke mange partnere, så det kan være svært at opsamle point med Gulf Air.

Traditionelt står SAS og Star Alliance selskaberne stærkt i København, og det betyder også, at langt de fleste danske flyrejsende samler point hos SAS Eurobonus eller hos f.eks. hos Lufthansa, British Airways, KLM. Ingen af de programmer giver dog mulighed for at optjene point eller nyde godt af fordelene ved sølv- og guldkort, og for kun de færreste rejsende giver det mening at starte med et helt nyt bonusprogram, hvis man har et guldkort hos et af de konkurrerende selskaber.

Status match: Gulf Air bytter guld med guld

Guld for guld

For de allermest entusiastiske flyrejsende kan det gøre forskellen med om de rejser med det ene eller andet selskab, og derfor tilbyder Gulf Air nu at matche elite status fra andre bonusprogrammer. Det betyder, at hvis du har et guldkort fra f.eks. Lufthansa, KLM eller British Airways, så giver Gulf Air dig et guldkort i deres bonusprogram Falconflyer. Således skal du ikke først gøre dig fortjent til fordele som 20 kg. ekstra bagage, lounges, garanteret sæde på Economy etc., men kan nyde disse fra dag et.

Tilbuddet om status match gælder som udgangspunkt for følgende selskaber: Etihad, Emirates, Qatar Airways, British Airways, Jet Airways, Oman Air, Royal Jordanian, Turkish Airlines, Lufthansa, KLM/Air France, Egypt Air og Saudia Arabian Airlines. Som udgangspunkt er SAS Eurobonus ikke anført, men en mail til flyselskabet bekræfter, at også SAS guld- eller sølvkort er omfattet af tilbuddet om status match.


Posted

in

by

Comments

One response to “Gulf Air tilbyder status match”

  1. Status match from GF, EK or QR? – FlyerTalk Forums

    […] business at that corner. But the offer is still valid. Gulf Air status match Thanks. See also https://www.flybranchen.dk/2011/08/gu…-status-match/ (in Danish only) Enrolled in GF, forwarded the membership number together with a scan of my EBG […]