RSS

Åben-lukke-åben-lukke-åben

  • Written by:

Det seneste års tid har været en uskøn affære for Delta Air Lines i København. Først den famøse pressekonference i maj, hvor emnet var at Atlanta ruten vender tilbage.

Atlanta ruten var ellers forsvundet efter Delta havde også åbnet direkte rute fra København til New York.  Så en af topfolkene var fløjet til København med det glade budskab om at Atlanta kom igen nogle få gange i løbet af sommeren. Hvad han glemte at sige var, at New York ruten blev lukket samtidig.

Deltas rute København - New York ruten vender tilbage

Det blev allerede rygtet samme dag, og bekræftet blot få dage senere. Det var ikke særlig elegant.

Nu kommer så meldingen om, at New York ruten åbner igen (beklager hvis du synes handlingsforløbet efterhånden er svært at få styr på, men du er ikke den eneste, der har svært ved at følge Deltas mønster her….)

New York blev ellers sidst lukket ”på grund af ”vigende efterspørgsel og som en del af de reduktioner i det transatlantiske ruteprogram, som Delta ser sig nødsaget til at foretage på grund af de stigende oliepriser”.

Interessant strategi

Efterspørgslen til New York er størst om sommeren, hvor ethvert sæde over Atlanten bliver revet væk. Så det giver fin mening at komme tilbage i sommeren. Nu står der ikke noget specifikt om det i pressemeddelelsen, men mon ikke det igen bliver for en kort periode i sommermånederne, og så lukker de ned til efteråret.

Det er en interessant strategi. For normalt ville man sige, at det er svært at etablere sig i markedet, når man dukker op på må og få.

Men sådan tænker Delta slet ikke. De tænker, at de da gerne kommer forbi med en flyver på den tid af året hvor pengene bare skal samles op. Så kan de lige komme ind nogle måneder i løbet af sommeren og skumme fløden.

Deltas held er, at de samarbejder med Air France KLM gruppen. Så hele denne velsmurte organisation sælger også Delta flyvningerne. AFKL og Delta deler i porten, og dermed vinder alle parter på det. På den led er det ikke helt så tosset en ide med disse sommerflyvninger, som det måske umiddelbart kunne se ud til.

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…